Βιβλιοπαρουσιάσεις

Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του Άκη Αγγελάκη «Ζεις ή Υπάρχεις;»

Το 31ο βιβλίο του Άκη Αγγελάκη, με τίτλο «Ζεις ή Υπάρχεις;», κυκλοφορεί τη Δευτέρα 4 Ιουνίου, από τις εκδόσεις ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ.

Ένα βιβλίο 400 σελίδων που δίνει πολλές απαντήσεις σε θέματα που απασχολούν κάθε άνθρωπο σε συνδυασμό με ιδέες για περισσότερη  δύναμη και έμπνευση για μια ζωή περισσότερο αισιόδοξη, μαχητική και ελπιδοφόρα.

Ο Άκης Αγγελάκης, μέσα από την εμπειρία και τις πολύ-επίπεδες γνώσεις και σπουδές του στο μάνατζμεντ, την ψυχολογία και το μάρκετινγκ, προσφέρει ένα πλούτο χρήσιμων και πρακτικών συμβουλών, ιδιαίτερα ωφέλιμες σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που προσπαθεί να βρει τις «περπατησιές» του σε μια χώρα με βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση.

Το βιβλίο χωρίζεται σε 7 Ενότητες που κάθε μια προσφέρει χρήσιμες ιδέες και συμβουλές για ξεχωριστούς τομείς όπως είναι: Τα εμπόδια, τα όνειρα, η δουλειά, η ζωή, το μυαλό, οι άνθρωποι και τα συναισθήματα.

«Κάθε του σελίδα και μια πηγή έμπνευσης, δύναμης και παρακίνησης για να ατενίζετε το μέλλον όσο δύσκολο κι αν είναι το παρόν σας, με περισσή αισιοδοξία, ψυχική δύναμη και πνευματική διαύγεια», επισημαίνει ο συγγραφέας.

Κεντρική διάθεση: Εκδόσεις ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ, τηλ.: 210 25 12 988.
Τιμή €30

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας