Κατάλογοι υποψηφίων και οδηγίες για τις εξετάσεις της 15ης και 16ης Φεβρουαρίου

116

Αναρτήθηκαν από την Τράπεζα της Ελλάδος οι Κατάλογοι των υποψηφίων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και οδηγίες για τις εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, στις 15. 02.2014 (Επίπεδο Α) και στις 16.02.2014 (Επίπεδο Β, Γ και Δ).

Επίπεδο Α

Πατήστε εδώ  για τον Κατάλογο Υποψηφίων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών οι οποίοι καλούνται να προσέλθουν στις εξετάσεις για τη χορήγηση πιστοποιητικού γνώσεων Επιπέδου Α, στην Αθήνα, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 και  εδώ για χρήσιμες Πληροφορίες και Οδηγίες προς τους Υποψήφιους.

Επίπεδο Β

Πατήστε εδώ για τον Κατάλογο Υποψηφίων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών οι οποίοι καλούνται να προσέλθουν στις εξετάσεις για τη χορήγηση πιστοποιητικού γνώσεων Επιπέδου Β, στην Αθήνα, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 και εδώ για χρήσιμες Πληροφορίες και Οδηγίες προς τους Υποψήφιους. 

Επίπεδο Γ

Πατήστε εδώ για τον Κατάλογο Υποψηφίων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών οι οποίοι καλούνται να προσέλθουν στις εξετάσεις για τη χορήγηση πιστοποιητικού γνώσεων Επιπέδου Γ, στην Αθήνα, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 και εδώ για χρήσιμες Πληροφορίες και Οδηγίες προς τους Υποψήφιους.

Επίπεδο Δ

Πατήστε εδώ για τον Κατάλογο Υποψηφίων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών οι οποίοι καλούνται να προσέλθουν στις εξετάσεις για τη χορήγηση πιστοποιητικού γνώσεων Επιπέδου Δ, στην Αθήνα, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 και εδώ για χρήσιμες Πληροφορίες και Οδηγίες προς τους Υποψήφιους.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΥπερψηφίστηκε από την ECON το τελικό σχέδιο για την IMD II
Επόμενο άρθροΠολυασφαλιστήριο Ιατρών από την Υδρόγειο