Διαμεσολαβούντες

Η Karavias Underwriting Agency ασφαλίζει και φέτος την «Art Athina»

Για άλλη μια χρονιά η Karavias Underwriting Agency στηρίζει έμπρακτα την Τέχνη και τον Πολιτισμό στη χώρα μας, χορηγώντας την Ασφαλιστική κάλυψη της «Art Athina», της έκθεσης έργων τέχνης που έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ετήσια εικαστικά γεγονότα στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η έκθεση καλύπτεται κατά παντός κινδύνου μέσω του εξειδικευμένου συμβολαίου  Έργων Τέχνης & Κοσμημάτων «Fine Art Insurance» της Karavias Underwriting Agency, εξουσιοδοτημένου ανταποκριτή των Lloyd’s.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο συμβόλαιο καλύπτει τις σημαντικότερες ιδιωτικές συλλογές έργων τέχνης και κοσμημάτων της χώρας μας, καθώς και πλήθος εκθέσεων εντός και εκτός Ελλάδας, αλλά και συλλογές μουσείων, μεταφορές έργων τέχνης, αίθουσες τέχνης και εταιρικές συλλογές.

Φέτος, το εικαστικό «θέμα» που συνοδεύει την παρουσία της Karavias Underwring Agency στην έκθεση αφορά την κραυγή της Μέδουσας του Caravaggio.

Η Art Athina θα ανοίξει τις πύλες της στο Ωδείο Αθηνών, στο κέντρο της Αθήνας, την Πέμπτη 21 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 24 Ιουνίου.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας