Καινοτόμος συνεργασία Insurancemarket.gr και D.A.S. Hellas

537

Insurancemarket.gr και D.A.S. Hellas ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους, «με στόχο την παροχή μοναδικών προϊόντων και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες τους».

Ειδικότερα, το insurancemarket.gr έχει εξασφαλίσει για όλους τους πελάτες του, αναλαμβάνοντας το σχετικό κόστος, τη διαχείριση του Εξωδικαστικού Συμβιβασμού της ζημιάς του οχήματός τους καθώς και νομικές συμβουλές, ώστε να απολαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερη προστασία ως προς τη γρήγορη και δίκαιη αποζημίωσή τους με τη σιγουριά που προσφέρουν οι εξειδικευμένοι διακανονιστές της D.A.S. Hellas.

Επιπλέον, οι 2 εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν σε πολύ προνομιακές τιμές, ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα Νομικής Προστασίας.

Τα προγράμματα αυτά δίνουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να προστατέψει, με πολύ χαμηλό κόστος, τον εαυτό του και την οικογένειά του από γεγονότα της καθημερινής τους ζωής που μπορεί να θίξουν τα έννομα συμφέροντά τους, χωρίς να δαπανήσει χρόνο και χρήματα για δικηγόρους και δικαστικά έξοδα.

Σκοπός των προγραμμάτων αυτών είναι να προσφέρουν σε όλους τους πολίτες την ευκαιρία να γνωρίσουν την αξία και την αναγκαιότητα της νομικής προστασίας, ώστε να επωφεληθούν από τα άμεσα και μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει.

Στη φωτ. η κα Νάντια Σταυρογιάνη, Δ/νουσα Σύμβουλος της D.A.S. Hellas, με τον κ. Μανώλη Μαρσέλλο, Γενικό Διευθυντή και Αντιπρόεδρο Δ.Σ. της Insurance Market.

Προηγούμενο άρθροWebinar με θέμα τον σχεδιασμό της καριέρας του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή
Επόμενο άρθροInteramerican: Νέο Γραφείο Πωλήσεων στο κέντρο του Πειραιά