Εταιρείες

Και μέσω μεσιτών και πρακτόρων τα ΝΝ Οrange Cross και NN Orange Easy

Η NN Hellas έρχεται ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον πελάτη, παρέχοντας μέσω του ανεξάρτητου δικτύου μεσιτών και πρακτόρων τα καινοτόμα προγράμματα ασφάλισης υγείας ΝΝ Οrange Cross και NN Orange Easy. Τα προγράμματα αυτά προσφέρονται ήδη μέσω του δικτύου συνεργατών της ΝΝ Hellas, με πολύ μεγάλη επιτυχία, καλύπτοντας τις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες των πελατών της. «Η κάλυψη των πραγματικών αναγκών τους, άλλωστε, αποτελεί κύριο μέλημα για την ΝΝ Hellas, η οποία μέσω της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας της υπόσχεται να τους προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια», όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δελτίο που εξέδωσε η Εταιρεία.

Στο ίδιο δελτίο επισημαίνεται, ότι «στην ελληνική αγορά η ΝΝ Hellas δραστηριοποιείται μέσω του δικτύου πωλήσεών της και του δικτύου Bancassurance, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς. Κάνοντας πράξη το “Υou matter”, η NN Ηellas φιλοδοξεί να βρεθεί πιο κοντά στους ανθρώπους που την εμπιστεύονται, συνεχίζοντας να τους παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες μέσω ενός ακόμη καναλιού διανομής.

Οι μελλοντικοί συνεργάτες του δικτύου μεσιτών και πρακτόρων θα επιλέγονται με βάση την εμπειρία και την αξιοπιστία τους, ακολουθώντας πάντα τις αξίες της εταιρείας “νοιαζόμαστε, είμαστε ξεκάθαροι, δεσμευόμαστε” σε ένα αυστηρό επαγγελματικό πλαίσιο συνεργασίας».

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας