Εταιρείες

International Life: Αύξηση άνω των €35 εκατ. στα εποπτικά της κεφάλαια

Η International Life επενδύει στην ελληνική οικονομία ενισχύοντας τα κεφάλαιά της, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται για το Solvency II.

Πιο συγκεκριμένα, με νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους €3 εκατ. η International Life ενδυνάμωσε περαιτέρω τα εποπτικά της κεφάλαια, με τη βελτίωση σε αυτά να ξεπερνά τα €35 εκατ. τα τελευταία 2,5 χρόνια.

 Όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο τύπου, η εξέλιξη αυτή επιτρέπει στην International Life να προχωρήσει δυναμικά στην υλοποίηση της στρατηγικής της, στοχεύοντας στη μεγιστοποίηση του ήδη υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που παρέχει στην πελατειακή της βάση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Γιάννης Μπράβος, δήλωσε σχετικά: «Σε μια εποχή που οι επενδύσεις στη χώρα μας βρίσκονται σε αναμονή λόγω των πολιτικών εξελίξεων, στην InternationalLifeενισχύουμε τα κεφάλαιά μας και προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα.

Εκτιμούμε ότι η ασφαλιστική αγορά θα αποτελέσει βασικό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας με σημαντική ανάπτυξη και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Οι επενδύσεις των μετόχων και της διοίκησης, σε κεφάλαια και σε ανθρώπινο δυναμικό, έχουν βελτιώσει σημαντικά την ανταγωνιστικότητα και τις προοπτικές ανάπτυξης της εταιρίας μας».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας