Η Interasco άνετη και αποτελεσματική στη νέα ψηφιακή εποχή

2272
interasco digital epoxi

Ο κ. Κάρολος Σαΐας και οι συνεργάτες του, παρουσιάζοντας, στις 16 Οκτωβρίου, τις ψηφιακές πλατφόρμες My Interasco Συνεργατών και My Interasco Πελατών, ενώπιον του δικτύου συνεργατών που στηρίζουν την Εταιρεία, εξέπεμψαν ένα καίριο και σταθερό μήνυμα.

Η ασφαλιστική εταιρεία Interasco, με τη στήριξη της Harel, είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στα ασφαλιστικά δρώμενα της χώρας μας την επόμενη μέρα.

Με ακλόνητη την επιλογή της διάθεσης των ασφαλιστικών υπηρεσιών μέσω των δικτύων πωλήσεων, υποστηρίζει και εξαρτάται από τον άνθρωπο, είτε αυτός είναι πελάτης είτε συνεργάτης είτε και τα δύο.

Με ένα συνειδητό “ευχαριστώ” προς όλους, επενδύει στη σύγχρονη τεχνολογία, τη χρησιμοποιεί και την θέτει στην υπηρεσία των ανθρώπων της.

Η καθημερινή πρακτική εφαρμογή των ψηφιακών υπηρεσιών που χρησιμοποιεί, σήμερα, η Interasco της επιτρέπουν να ισχυρίζεται ότι νιώθει οικεία, άνετη και αποτελεσματική στη νέα ψηφιακή εποχή που έχει ξημερώσει.

Η Interasco ίσως και να αποτελεί τη μοναδική ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα που συγκεντρώνει την εμπιστοσύνη της παλαιάς φρουράς ασφαλιστών και ταυτόχρονα εμπνέει τα νέα στελέχη, τους νέους ασφαλιστές, που οραματίζονται να υπηρετήσουν την ψηφιοποίηση.

Η Interasco με επικεφαλής τον Κάρολο Σαΐα έχουν τολμήσει.

Περισσότερα για την Digital Εποχή “My Interasco” στην έντυπη έκδοση της «Α.Α.»

Προηγούμενο άρθροΗ ΕΥ συνεργάζεται με τον ΟΗΕ για την ισότητα των φύλων
Επόμενο άρθροΟ ΣΑΔΧ αντιδρά στα διαφημιστικά φυλλάδια χωρίς αναγραφή βασικών στοιχείων