Εταιρείες

Interamerican: Θεσμοθετεί το βραβείο «Δημήτρης Κοντομηνάς»

Η Interamerican τιμά τον ιδρυτή της και θεσμοθετεί το βραβείο «Δημήτρης Κοντομηνάς» για τους συνεργάτες του δικτύου πωλήσεων Agency.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η Interamerican, η εταιρεία που ίδρυσε και εδραίωσε ως συνώνυμη της ασφάλισης ο Δημήτρης Κοντομηνάς, σήμερα είναι μια από τις πιο ισχυρές επιχειρήσεις χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και ένα από τα πιο εμβληματικά brands της χώρας. Επιθυμώντας να τιμήσει το σπουδαίο έργο του, η εταιρεία, ύστερα από την απώλειά του τον περασμένο Μάρτιο, θεσμοθετεί από φέτος ένα ιδιαίτερης σημασίας βραβείο, το βραβείο «Δημήτρης Κοντομηνάς».

Το συγκεκριμένο βραβείο, όπως είχε ανακοινωθεί και στις πρόσφατες βραβεύσεις των συνεργατών της εταιρείας, θα απονέμεται, κάθε χρόνο, ως φόρος τιμής στον ιδρυτή της, σε συνεργάτη για τις εξαίρετες επιδόσεις του/της στα ετήσια παραγωγικά αποτελέσματα και θα αποτελεί διάκριση αριστείας και επαγγελματισμού με ιδιαίτερη αξία στην καριέρα των συνεργατών.

Για την Interamerican, η αναγνώριση αυτή, που φέρει το όνομα του χαρισματικού ηγέτη Δημήτρη Κοντομηνά, αφήνει ανεξίτηλο το όραμά του «Η Interamerican είναι οι άνθρωποί της» και αποτελεί μια σημαντική παρακαταθήκη, στην οποία η εταιρεία παραμένει πιστή.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας