Εταιρείες

Eurolife FFH: «Αξία έχει να φροντίζουμε καθημερινά για όσους μας εμπιστεύονται»

Η Eurolife FFH συμμετέχει εδώ και έξι χρόνια στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, μια πρωτοβουλία του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών, που φέτος πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως και τις 7 Οκτωβρίου. Έχοντας στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της όλους τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται, η Eurolife FFH βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, ενδυναμώνοντας και ενθαρρύνοντάς τους να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά.  

Στη φετινή Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, αναδείχτηκαν οι άνθρωποι του Eurolife Experience Center, που είναι εκείνοι που έρχονται καθημερινά σε επαφή με τους πελάτες της Eurolife FFH, με τους top performers να βραβεύονται, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα την αξία και τη συνεισφορά όλων στην ομάδα. Επιπλέον, διευθυντικά στελέχη από διάφορα τμήματα της εταιρείας βρέθηκαν στον χώρο του Eurolife Experience Center και βίωσαν οι ίδιοι την εμπειρία του τηλεφωνικού κέντρου, μια κίνηση που υπογραμμίζει τη σημασία που δίνει η εταιρεία στο κομμάτι της εξυπηρέτησης, με στόχο κάθε πελάτης και συνεργάτης να αντιμετωπίζεται με την ίδια συνέπεια και να αντιλαμβάνεται ότι είναι ξεχωριστός.

Το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης της Eurolife FFH είναι κάτι που αναδεικνύεται και μέσα από τις έρευνες ικανοποίησης που έγιναν από την εταιρεία το 2022, με 9 στους 10 πελάτες να δηλώνουν ικανοποιημένοι έως απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση που λαμβάνουν και 9 στους 10 συνεργάτες να αξιολογούν την εξυπηρέτηση που λαμβάνουν από τη Eurolife FFH από καλή έως εξαιρετική.

Motto του φετινού εορτασμού για τη Eurolife FFH ήταν το “United”, που εμπνέεται από την αξία που έχει η δύναμη της ομάδας. H έννοια της ομαδικότητας είναι κομμάτι του DNA της εταιρείας, καθώς χαρακτηρίζει τη σχέση ανάμεσα στα μέλη του Eurolife Experience Center, τη σχέση ανάμεσα σε όλα τα τμήματα της εταιρείας συνολικά, αλλά και τη σχέση της Eurolife FFH με τους πελάτες της, που όλα αυτά τα χρόνια της δείχνουν την προτίμησή τους.

Για τη Eurolife FFH, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη αξία είναι οι άνθρωποί της να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στην εξυπηρέτηση, φροντίζοντας ώστε η εμπειρία των πελατών και των συνεργατών να είναι ισοδύναμη της εμπιστοσύνης και της προτίμησής τους. Με αυτή τη φιλοσοφία, ο στόχος της εταιρείας είναι πάντα να μαθαίνει από κάθε άνθρωπο που επικοινωνεί μαζί της, ώστε να βελτιώνεται και να μπορεί να τους εξυπηρετεί ακόμα πιο άμεσα, ακόμα πιο αποτελεσματικά.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας