Ημερίδα Δικτύου Πωλήσεων της CNP CYRPIALIFE

2029

Με κεντρικό μήνυμα “Ξεπερνώντας τα Όρια”, η CNP CYPRIALIFE πραγματοποίησε, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017, Εκπαιδευτική Ημερίδα του Δυναμικού Πωλήσεών της.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η συνέχιση της προσπάθειας εξέλιξης προϊόντων και υπηρεσιών προς τους πελάτες και το δίκτυό της, καθώς και επίτευξης νέων επιχειρηματικών στόχων.

Στην ημερίδα συμμετείχαν γύρω στους 250 Ασφαλιστικοί Συμβούλοι από όλη την Κύπρο, η ανώτερη διεύθυνση του Ομίλου CNP Cyprus Insurance Holdings καθώς και στελέχη του διοικητικού προσωπικού.

Στο χαιρετισμό του ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP Cyprus Insurance Holdings, κ. Τάκης Φειδία, τόνισε την αδιάκοπη προσπάθεια και τον επαγγελματισμό του ανθρώπινου δυναμικού της CNP CYPRIALIFE που έχει φέρει την εταιρεία σε θέση πρωταγωνιστή.

Ο κ. Φειδία σημείωσε: «Όλοι μαζί προσπαθήσαμε σκληρά.  Δώσαμε μάχες, δοκιμαστήκαμε μέσα από μεγάλες προκλήσεις. Κάθε βήμα που κάναμε, κάθε μέτρο που ανεβήκαμε, μας έδινε νέα δύναμη για το επόμενο. Στην πορεία αυτή μάθαμε πολλά. Πάνω απ’  όλα όμως μάθαμε πώς να ξεπερνούμε τους εαυτούς μας και να γινόμαστε καλύτεροι για τους πελάτες μας. Πως με πυξίδα την εξέλιξη και την ανάπτυξη, να ξεπερνούμε τα όρια. Γιατί ακριβώς τα όρια μπαίνουν ώστε να μπορούμε να τα ξεπερνούμε. Είναι αυτή η φιλοσοφία ζωής που μας κάνει να βλέπουμε το ανέφικτο ως εφικτό. Το αδύνατο ως δυνατό. Γιατί, πίσω από τους κολοσσούς και τα νούμερα υπάρχουν πρόσωπα και αυτά τα πρόσωπα είναι οι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι, που δίνουν στους πελάτες μας λύσεις εξατομικευμένες στις δικές τους ανάγκες».

Η Γενική Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE, κα  Άντρη Καλλιμάχου, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του δικτύου πωλήσεων για τη σκληρή δουλειά, αφοσίωση και πίστη στην εταιρεία. «Αποδείξαμε πολλές φορές ότι ως ομάδα ξεπερνούμε τα όρια.  Η αξία του να δουλεύεις στη CNP CYPRIALIFE κτίζεται από το πάθος και την αφοσίωση των ανθρώπων μας! Καθημερινά θέτουμε τα δικά μας όρια και τα ξεπερνάμε! Η CNP CYPRIALIFE επιβεβαιώνει στην πράξη τον πολύ υψηλό δείκτη φερεγγυότητάς της, αφού καλύπτει τέσσερις φορές το κριτήριο της νέας Ευρωπαϊκής οδηγίας Solvency II. Η εταιρεία ισχυροποιεί καθημερινά την ηγετική της θέση, αποτελώντας σημείο αναφοράς και αξιοπιστίας τόσο για τους ασφαλισμένους της όσο και για το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς του τόπου», τόνισε η κ. Καλλιμμάχου.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής Πωλήσεων, κ. Γιώργος Γώγου, αναφέρθηκε στη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης η οποία ξεπερνά και εμπόδια και όρια. Την πυξίδα ζωής που, όπως είπε, με σκληρή και συστηματική προσπάθεια, οδηγεί στην επιτυχία.

Προσκεκλημένος ομιλητής στην Ημερίδα ήταν ο κ. Παναγιώτης Κοτρωνάρος που, ως αρχηγός της πρώτης ελληνικής ορειβατικής ομάδας που αναρριχήθηκε στο Έβερεστ, μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους την εμπειρία και τα διδάγματα της κατάκτησης της υψηλότερης κορυφής της γης.

 

Προηγούμενο άρθροRafael Vidac, Ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο
Επόμενο άρθροΥπερβαίνει τα €40 εκατ. η αποζημίωση που καταβλήθηκε στα Ελληνικά Πετρέλαια