ΕΙΑΣ: Μαθήματα για την προετοιμασία των υποψήφιων ασφαλιστικών πρακτόρων

3872
eias logo ΣΗΜΑ

Τρίτη, Τετάρτη & Παρασκευή, 23, 24 & 26 Ιουνίου 2020, 11:00 – 15:00 και Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020, 11:00 – 15:00 θα διεξαχθεί το φροντιστηριακό πρόγραμμα του ΕΙΑΣ για την προετοιμασία όσων θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις για το Πιστοποιητικό Επαγγελματικών Γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα, που θα διεξαχθούν στην Αθήνα το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020.

Το φροντιστηριακό πρόγραμμα είναι διάρκειας 20 εκπαιδευτικών ωρών, και θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες διδασκαλίας του ε του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5° όροφος) και σε περιβάλλον webinar.

Τα θέματα διδασκαλίας θα καλύψει η κα Μελίνα Τσικογιαννοπούλου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MBA, Σύμβουλος Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, με υψηλή εξειδίκευση στους Τομείς Επικοινωνίας, Εξυπηρέτησης Πελατών και Ανάπτυξης Πωλήσεων. Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού, Ηγεσίας & Επαγγελματικών Δεξιοτήτων στο ICBS Athens International College. 

Το φροντιστηριακό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Παραδόσεις της ύλης που θα εξεταστούν οι υποψήφιοι (οι συμμετέχοντες στο Φροντιστηριακό Πρόγραμμα θα λάβουν πλήρες σετ ηλεκτρονικών σημειώσεων και παρουσιάσεων, καθώς και την εξεταστέα ύλη που δημοσίευσε η ΤτΕ, στο προσωπικό ή εργασιακό τους e-mail).
  • Προσομοίωση των εξετάσεων με το νέο σύστημα.

Το ΕΙΑΣ για τη σωστή προετοιμασία των υποψηφίων δίνει τη δυνατότητα να εξασκηθούν όσες φορές επιθυμούν σε μια σειρά από ηλεκτρονικά τεστ αυτοαξιολόγησης, εμπεριέχοντας το σύνολο των ερωτήσεων που δημοσίευσε η Τράπεζα της Ελλάδος, στην νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα e-learning του ΕΙΑΣ http://eias-elearning.gr.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020.

Για συμπληρωματικές πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΕΙΑΣ (T: 210 9219660 & 210 9219684, Ε-mail: [email protected]).

Προηγούμενο άρθροInteramerican: κλιματική κρίση, η μεγαλύτερη συστημική απειλή για το μέλλον
Επόμενο άρθροΗ επίσημη ανακοίνωση της ERGO για τον Νίκο Αντιμησάρη