Η NP Aσφαλιστική γιόρτασε τα 20 χρόνια της

2712

Τα 20α γενέθλιά της γιόρτασε η NP Ασφαλιστική την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023, στα Κεντρικά της Γραφεία στο Μαρούσι. Είκοσι χρόνια συνεχόμενης κερδοφορίας, επίτευξης στόχων και διαρκούς προόδου.

Ο Πρόεδρος της NP Ασφαλιστική, κ. Γ. Ζάχος, απευθυνόμενος, στο προσωπικό και σε συνεργάτες της Εταιρείας, αναφέρθηκε στην ίδρυση της NP στις 3 Δεκεμβρίου 2003 από 10 φίλους συναδέλφους ασφαλιστές και στα μετέπειτα βήματα που έφτασαν την Εταιρεία στο σήμερα, ένα οργανισμό παράδειγμα προς μίμηση και πρωταγωνιστή στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

«Το όραμα μας; Να δημιουργήσουμε μία υποδειγματική Εταιρεία ως προς τον τρόπο λειτουργίας της, μία Εταιρεία οικονομικά ισχυρή, υγιή, αξιόπιστη και φερέγγυα, μία Εταιρεία που θα λειτουργεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα και με σύγχρονη νοοτροπία, μια Εταιρεία με ανθρώπινα χαρακτηριστικά και οικογενειακή συνοχή. Και τα καταφέραμε, επισημαίνεται σχετικά στο δελτίο Τύπου.

Ανάπτυξη μέσα σε δύσκολες συνθήκες

Οι δοκιμασίες των 20 ετών ήταν πολλές. «Και τι δεν περάσαμε σ’ αυτά τα 20 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος Ζάχος. Τα 14 από τα 20 χρόνια ήταν χρόνια της οικονομικής κρίσης της Ελλάδας, των Μνημονίων, της Πανδημίας και πολεμικών διενέξεων. Ωστόσο, η NP Ασφαλιστική όχι μόνο στάθηκε όρθια αλλά πολλαπλασίασε τα μεγέθη της και πλέον σήμερα είναι η Εταιρεία με τους υψηλότερους δείκτες φερεγγυότητας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, με πολύ υψηλή απόδοση ιδίων κεφαλαίων και ένα επιχειρηματικό success story όχι μόνο σε αριθμούς αλλά και σε ποιότητα και οργάνωση.

Η φιλοσοφία της NP Ασφαλιστική βρίσκεται στο σλόγκαν της Εταιρείας «Συνεπής σε ό,τι πει». Όμως πάνω απ’ όλα η επιτυχία μας βασίζεται στο γεγονός ότι «δημιουργήσαμε μία εταιρεία με επαγγελματικό ήθος, ανθρώπινο πρόσωπο και οικονομική ευρωστία που ενδιαφέρεται για την επαγγελματική ασφάλεια και τις προοπτικές του ανθρώπινου δυναμικού μας, την ποιότητα των υπηρεσιών στους πελάτες μας και την επαγγελματική εξέλιξη των συνεργατών μας», σημειώνεται εν κατακλείδι.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροERGO Ασφαλιστική: Στηρίζει τους νέους συνεργάτες με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης
Επόμενο άρθροΕΕΑΕ: Διαμαρτυρία για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο