Η MetLife Ελλάδος δίπλα στους αθλητές των Special Olympics

1436
MetLife Special Olympics1

Η MetLife, με την υποστήριξη του MetLife Foundation, βρέθηκε για τρίτη χρονιά στο πλευρό των νεαρών αθλητών των Special Olympics Hellas.

Το Σάββατο 2 Ιουνίου, εθελοντές της εταιρείας έδωσαν το παρών σε ποδοσφαιρικό αγώνα με αθλητές του προγράμματος Young Athletes των Special Olympics. Ο Αγώνας διοργανώθηκε στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στο Γουδή.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 18ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποδοσφαίρου Special Olympics, η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο, σε συνεργασία με την UEFA, καθώς και με 70 ποδοσφαιρικούς συλλόγους. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να συμβάλει στην προώθηση της σωματικής άσκησης και υγείας. Παράλληλα, συμβάλλει και στην κοινωνική ένταξη και την ενδυνάμωση των ατόμων με διανοητική αναπηρία, μέσα από τη συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες και τη συνεργασία τους με εθελοντές.

Η διοργάνωση του αγώνα αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας Community Service Week, που υλοποιεί η MetLife στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, δίνοντας την ευκαιρία στους εργαζομένους της να συμμετάσχουν σε εθελοντικές δράσεις στις τοπικές κοινωνίες.

Η πρωτοβουλία Community Service Week χρηματοδοτείται από το MetLife Foundation, που αποτελεί τον φιλανθρωπικό βραχίονα της MetLife. Υποστηρίζει συστηματικά την ανάπτυξη του εταιρικού εθελοντισμού, με έμφαση σε δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ατόμων από ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού.

Ο κ. Σταύρος Μιχαηλίδης, επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας και Marketing της MetLife, δήλωσε σχετικά:

«Είχαμε και φέτος τη χαρά να βρεθούμε κοντά στους νεαρούς αθλητές των Special Olympics, να μοιραστούμε τη χαρά του αγώνα, αλλά και να πάρουμε μαθήματα ζωής από τη θέληση και το κουράγιο όλων αυτών των παιδιών. Η αποδοχή της διαφορετικότητας και η ισότιμη ενσωμάτωση των ΑμεΑ, αποτελούν ζητούμενα για κάθε κοινωνία, ως δείγμα ποιότητας του πολιτισμού της. Για όλους εμάς στη MetLife, είναι αξίες τις οποίες έχουμε αγκαλιάσει και υπηρετούμε με συνέπεια, επενδύοντας σε καινοτόμα προγράμματα και σε σταθερές συνεργασίες, αλλά και δίνοντας οι ίδιοι εθελοντικά το παρών, σε κάθε σχετική δράση».

Προηγούμενο άρθροΣτατιστικά Στοιχεία Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων Α’ τριμήνου 2018
Επόμενο άρθροΔομικές εξελίξεις στην ΕΑΕΕ και τη MetLife