Δομικές εξελίξεις στην ΕΑΕΕ και τη MetLife

2398
Σαρρηγεωργίου Αποστολίδης

Ο κ. Δημήτρης Μαζαράκης, αναβαθμιζόμενος σε Περιφερειακό της MetLife με έδρα το Ντουμπάι, παραχωρεί τη θέση του Δ/ντος Συμβούλου της MetLife στον κ. Κυριάκο Αποστολίδη. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος δρομολογεί άμεσα την παραίτησή του, με πιθανότερο μέχρι στιγμή διάδοχο στην προεδρία της ΕΑΕΕ τον κ. Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου.

Η εταιρική αναβάθμιση του κ. Μαζαράκη, αποτέλεσμα αξιολόγησης έργου εκ μέρους της MetLife, λίγο πριν τις μεγάλες κρίσεις που σε λίγους μήνες θα συμβούν στην ηγεσία της Εταιρείας στην Αμερική, ανοίγει νέους ορίζοντες στον έγκριτο ασφαλιστή.

Ασφαλώς στη MetLife, όπως θα πρέπει να συμβαίνει σε κάθε συγκροτημένη ασφαλιστική εταιρεία, δεν υπάρχει κενό διοίκησης, καθόσον τα άξια στελέχη που διαθέτει και ύστερα από την επιλογή ως προκαθήμενου του κ. Κυριάκου Αποστολίδη εγγυώνται τη μέλλουσα πορεία της Εταιρείας, η οποία είναι βέβαιο πως θα είναι πρωταγωνιστική.

Μαζαράκης ΔημήτρηςΣτην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών, τώρα, τα επτά σημεία-οράματα-στόχοι του κ. Μαζαράκη είναι σαφώς δρομολογημένα.

Το Ενιαίο Μητρώο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, οι δείκτες κόστους υπηρεσιών υγείας, η διεύρυνση του Φιλικού Διακανονισμού, το θέμα της Ασπίδος, η χρήση διαμεσολάβησης για την επίλυση διαφορών σε συνεργασία  με τον ΟΠΕΜΕΔ, οι πρωτοβουλίες για τη δημιουργία ΣΔΙΤ και η καθιέρωση προδιαγραφών για τις εταιρείες οδικής βοήθειας, στόχοι που συνέδεσε και με το όνομά του ο κ. Δημήτρης Μαζαράκης, είναι βέβαιον ότι θα ολοκληρωθούν.

Το Συνέδριο στο Costa Navarino, τέλος, θα αποτελέσει ουσιαστικά και συμβολικά την τελευταία παρουσία του κ. Δημήτρη Μαζαράκη ως ηγέτη της ελληνικής ασφαλιστική αγοράς.

Η «Ασφαλιστική Αγορά» εύχεται στον χαρισματικό Δημήτρη Μαζαράκη καλή πρόοδο και να βρίσκεται πάντα κοντά στην αγορά που τον ανέδειξε!

Δημήτρης Ρουχωτάς

Προηγούμενο άρθροΗ MetLife Ελλάδος δίπλα στους αθλητές των Special Olympics
Επόμενο άρθροΠΣΣΑΣ: Σε ανοιχτή γραμμή με τα μέλη του για IDD & GDPR