Διαμεσολαβούντες

Η Mega Brokers ασφαλίζει το Delphi Economic Forum

Η οργανωτική Επιτροπή του Delphi Economic Forum εμπιστεύθηκε, για 5η συνεχή χρονιά, τη Mega Brokers για την Aστική Ευθύνη Διοργάνωσης, Ασφάλιση Ακύρωσης & Εγκατάλειψης Εκδήλωσης, του φετινού συνεδρίου, οι εργασίες του οποίου διεξάγονται από 6 έως 9 Απριλίου στους Δελφούς.

Όπως σημειώνει η Mega Brokers στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε, στο φόρουμ συμμετέχουν περισσότεροι από 800 ομιλητές από 34 χώρες.

Οι θεματικοί πυλώνες του οικονομικού φόρουμ, το οποίο ξεκίνησε να οργανώνεται στην Ελλάδα από το 2016, εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα: από τη γεωπολιτική και διεθνή ασφάλεια, το μέλλον της Ευρώπης, τη βιωσιμότητα και την κλιματική αλλαγή, την τεχνολογία, μέχρι την εκπαίδευση και τον πολιτισμό.

Στο επίκεντρο των εργασιών του θα παρευρεθεί πλήθος σημαντικών ομιλητών, ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής, δήλωσε σχετικά: «Είναι χαρά και τιμή για εμάς η ασφάλιση του 7ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών με τίτλο “New Realities”, που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα διεθνή φόρουμ στο οποίο συμμετέχουν εξέχουσες προσωπικότητες.

Ευχαριστούμε την οργανωτική επιτροπή για τη εμπιστοσύνη της για 5η συνεχή χρονιά, μέσω του συνεργάτη μας κυρίου Γκαδρή Ελευθέριου».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας