Ένα οδοιπορικό της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής στην Ελλάδα της δημιουργίας

487

Μέσα από ένα οδοιπορικό, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «’Ολη η Ελλάδα σε ένα Συν», η Συνεταιριστική Ασφαλιστική αναδεικνύει το σημαντικό έργο που παράγουν οι άνθρωποι της ελληνικής υπαίθρου, τους τόπους της δημιουργίας, της παραγωγής, και του μόχθου, όπου χτυπά η καρδιά της Ελλάδας.

Με στόχο να αναδείξει το πολύτιμο έργο των Αγροτικών Συνεταιρισμών, η Συνεταιριστική Ασφαλιστική βρέθηκε κοντά στους ανθρώπους που επιχειρούν – συχνά ενάντια σε αντίξοες συνθήκες – να αναπτύξουν και να καθιερώσουν μοναδικής ποιότητας προϊόντα στη χώρα μας και στο εξωτερικό, και κατέγραψε τις προσπάθειες, τα όνειρα, τις προσδοκίες, τον ενθουσιασμό τους και τον υψηλό επαγγελματισμό τους.

Η αρχή έγινε με την Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών (κορινθιακή σταφίδα), την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου (μαστίχα Χίου), τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων (πτηνοτροφία) και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς Πηλίου (μήλα Zagorin).

Κάθε ένας από αυτούς τους Συνεταιρισμούς και τις Ενώσεις κινείται γύρω από προϊόντα που δημιουργούν φήμη και αξία για την Ελλάδα και την οικονομία της και οι άνθρωποι που απασχολούνται σε αυτούς είναι αφοσιωμένοι στη διαρκή εξέλιξη και ανάπτυξή τους, στην καθιέρωση και ανάδειξη του συνεταιριστικού μοντέλου ως βιώσιμου και σύγχρονου τρόπου ανάπτυξης.

Το οδοιπορικό συμπυκνώθηκε στο υλικό της νέας καμπάνιας της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, που είναι ήδη σε εξέλιξη και μέσα από την οποία αναδεικνύεται μοναδικά η ταύτιση της εταιρείας με τις αξίες και τα ιδεώδη του συνεταιρισμού.

Παρακολουθήστε το video της καμπάνιας:

Ένα οδοιπορικό της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής στην Ελλάδα της δημιουργίας

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα video της καμπάνιας, ακολουθώντας την εταιρεία και στο Facebook.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΗ Mega Brokers ασφαλίζει το Delphi Economic Forum
Επόμενο άρθροInterlife: Νέο Πρόγραμμα Ασφάλισης Εκδηλώσεων “EVENT Protection”