Η Μαριάννα Πολιτοπούλου αποχωρεί από τον Όμιλο ΝΝ

2198

Η κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος NN Hellas και NN Hellas II (πρώην MetLife) αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Όμιλο ΝΝ, στις 30 Νοεμβρίου 2022, για να αναζητήσει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το πρόσωπο που θα διαδεχθεί την κα Πολιτοπούλου έχει ήδη επιλεγεί και θα ανακοινωθεί αφού πρώτα ενημερωθεί το στελεχιακό δυναμικό της εταιρείας.

Όπως υπενθυμίζεται στο δελτίο Τύπου, η κα Μαριάννα Πολιτοπούλου διορίστηκε Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas το 2016. Υπό την ηγεσία της, η NN Hellas πέτυχε αξιοσημείωτη μετάβαση στην κερδοφορία, βελτίωσε τις εμπορικές επιδόσεις, τα οικονομικά αποτελέσματα και ισχυροποίησε τη θέση της στην αγορά. Η Μαριάννα ηγήθηκε της εξαγοράς των δραστηριοτήτων της MetLife στην Ελλάδα, συμβάλλοντας στη δημιουργία της μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρείας στη χώρα.

Ο κ. Fabian Rupprecht, CEO International Insurance της NN Group, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη Μαριάννα για τη σημαντική συνεισφορά και αφοσίωσή της στην ΝΝ, καθώς και για τον επαγγελματισμό, τις στρατηγικές ηγετικές ικανότητές της και την εξαιρετική συνεργασία».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΤελείωσέ το!, Jon Acuff
Επόμενο άρθροH κα Susan Neely νέα πρόεδρος της GFIA