Διεθνή

H κα Susan Neely νέα πρόεδρος της GFIA

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Ενώσεων (Global Federation of Insurance Associations – GFIA) εξέλεξε την κα Susan Neely ως νέα Πρόεδρο και προχώρησε στην ανάδειξη νέας εκτελεστικής επιτροπής, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσής της, στις 8 Νοεμβρίου.

Η κα Susan Neely, η οποία είναι Πρόεδρος και Δ/νουσα Σύμβουλος του American Council of Life Insurers, διαδέχτηκε τον κ. Don Forgeron, Πρόεδρο και Δ/νοντα Σύμβουλο του Insurance Bureau of Canada. Ο κ. Tim Grafton, Δ/νων Σύμβουλος του Insurance Council of New Zealand, θα αναλάβει Αντιπρόεδρος. Επιπλέον, η κα Norma Alicia Rosas, Γενική Δ/ντρια της Associaciòn Mexicana de Instituciones de Seguros, η οποία είναι μέλος της Federaciòn Interamericana de Empresas de Seguros, αναλαμβάνει τη θέση του κ. Grafton ως εκτελεστικό μέλος. Όλες οι θέσεις είναι διετούς διάρκειας.

Η κα Neely δήλωσε: «Είναι τιμή μου που εκλέχθηκα πρόεδρος της GFIA και προσδοκώ να έχω μία εξίσου επιτυχημένη ηγεσία σαν του Don Forgeron στον οργανισμό. Ο Don και οι άλλοι ηγέτες έχουν ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια της GFIA να παρουσιάσει μια ενιαία φωνή στα παγκόσμια ασφαλιστικά θέματα. Θα αξιοποιήσουμε αυτή τη δυναμική το 2023, με μία μελέτη που θα διερευνήσει τα κενά προστασίας και θα αναπτύξει στρατηγικές προτάσεις, με βάση τα πορίσματά της.  

»Οι ασφαλιστές, μέσω της προστασίας που παρέχουν και των επενδύσεων που πραγματοποιούν, έχουν σημαντική συμβολή στις κοινωνίες και τις οικονομίες σε όλο τον κόσμο. Μαζί, μέσω της GFIA, θα προωθήσουμε λύσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι χώρες για την προστασία από κινδύνους και θα συνεργαστούμε με τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής παγκοσμίως και τους φορείς καθορισμού προτύπων που αναζητούν τρόπους για να βοηθήσουν τους ανθρώπους τους να ευημερήσουν».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας