Ταξίδια

Οι κορυφαίοι της Ατλαντικής Ένωσης στη Βαρκελώνη

Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη, η Βαρκελώνη, ήταν η επιβράβευση για τα θετικά αποτελέσματα μίας επιτυχημένης αν και δύσκολης χρονιάς των κορυφαίων συνεργατών της Ατλαντικής Ένωσης.

Οι συνεργάτες της Εταιρείας, εκτός από την πολυτελή διαμονή, έζησαν τέσσερις ξεχωριστές ημέρες, πλούσιες σε νέες εμπειρίες.

Επισκέφθηκαν όλα τα γνωστά αξιοθέατα: το Camp Nou Stadium, τον Ρωμαιοκαθολικό ναό Sagrada Familia, το πιο διάσημο τουριστικό αξιοθέατο της Βαρκελώνης, το πάρκο Guell, έργο του αρχιτέκτονα Antoni Gaudi, το κτήριο Perdera καθώς και άλλα κτήρια στο κέντρο της Βαρκελώνης.

Με μία ολοήμερη εκδρομή στο μοναστήρι Monserrat, οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν τον βασιλικό καθεδρικό ναό που βρίσκεται η περίφημη μαύρη Παναγία. Στη συνέχεια, η επίσκεψη σε ένα από τα πιο γνωστά οινοποιεία της Ευρώπης, το Miguel Torres, έδωσε σε όλους τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη διαδικασία παραγωγής του περίφημου κρασιού της Βαρκελώνης.

Αξέχαστο έμεινε σε όλους το γεύμα στο εστιατόριο Cangrejo Loco, που έχει φιλοξενήσει πολλές φορές τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, όπου είχαν την ευκαιρία να γευτούν την γνωστή paella με θαλασσινά.

Το τελευταίο βράδυ, πριν το επίσημο gala της Εταιρείας, οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία παράσταση Flamenco.

Το ταξίδι ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο επίσημο δείπνο, όπου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Γιάννης Λαπατάς, στον σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στα οικονομικά στοιχεία της Εταιρείας, επιβεβαίωσε τη δέσμευση της Εταιρείας να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στους Συνεργάτες της και τους κάλεσε όλους, να δεσμευθούν στον επόμενο προορισμό του νέου Διαγωνισμού Πωλήσεων.

Εκτός του Δ/ντος Συμβούλου, κ. Γ. Λαπατά, τους συνεργάτες συνόδευσαν στο ταξίδι, ο Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing, κ. Βασίλης Μπακούσης, η Υπεύθυνη Ανάπτυξης Πωλήσεων Μεσιτών, κα Κάτια Χουρμούζη, ο Διευθυντής  Εκδόσεων Κλάδου Αυτοκινήτων, κ. Γιώργος Λαμπρόπουλος, και ο κ. Νότης Λαπατάς.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας