Η Κάρτα Προνομίων ΜΙΝΕΤΤΑ ενισχύεται με παροχές από τη Βιοϊατρική

600

Η Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα προχώρησε πρόσφατα σε συνεργασία με τον Όμιλο Εταιρειών Υγείας της Βιοϊατρικής, ενισχύοντας έτσι τις παροχές που προσφέρει μέσω της Κάρτας Προνομίων Μινέττα.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι της Κάρτας Προνομίων Μινέττα, με αυτή τη νέα συνεργασία, αποκτούν πρόσβαση –με μηδενική συμμετοχή ή με ειδικές μειωμένες τιμές– σε σημαντικές παροχές υγείας που αφορούν μεταξύ άλλων: Ιατρικές Επισκέψεις, Διαγνωστικές Εξετάσεις, Ετήσιους Προληπτικούς Ελέγχους Υγείας (check up), Φυσικοθεραπείες, Νοσηλεία, Οφθαλμολογικό Έλεγχο κ.ά.

Υπενθυμίζεται ότι η Κάρτα Προνομίων ΜΙΝΕΤΤΑ παρέχεται δωρεάν για όλη την διάρκεια της ασφάλισης τους, στους ασφαλισμένους της Εταιρείας σε οποιονδήποτε κλάδο και ισχύει για τους ίδιους, αλλά και τα προστατευόμενα μέλη τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες στο privilegecard.minetta.gr ή από τον ασφαλιστικό τους διαμεσολαβητή.

Προηγούμενο άρθροΜedihospital Double Benefit από την Interamerican, για ασφαλισμένους με οποιοδήποτε ομαδικό συμβόλαιο υγείας
Επόμενο άρθροΕυρωπαϊκή Πίστη: Χορηγός στον 3ο Αυθεντικό Κλασικό Ημιμαραθώνιο