Διαμεσολαβούντες

Εκδήλωση για την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση στο Money Show 2016

H ΕΑΔΕ διοργανώνει εκδήλωση για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα τρέχοντα και φλέγοντα θέματα που απασχολούν την ασφαλιστική αγορά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Blue Money Show 2016, το Σάββατο 23/4/2016, ώρα 12:00-14:00, Ξενοδοχείο Αστέρας Βουλιαγμένης, Αίθουσα Iris.

Είσοδος Ελεύθερη.

Όσοι συμμετάσχουν θα ενημερωθούν για τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν, καθώς και για τις κινήσεις που σχεδιάζει η ΕΑΔΕ για το άμεσο μέλλον.

Ειδικότερα,

Ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, Πρόεδρος ΠΣΣΑΣ – Πρόεδρος ΕΑΔΕ, θα μιλήσει για τις εξελίξεις σε Φορολογικό – Ασφαλιστικό, ενώ θα αναφερθεί και σε τρέχοντα εποπτικά θέματα.

Ο κ. Παναγιώτης Λελεδάκης, Πρόεδρος ΠΣΑΣ – Γεν. Γραμματέας ΕΑΔΕ, θα επικεντρωθεί στη νέα ευρωπαϊκή οδηγία IDD για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και οι αλλαγές που ενδέχεται να επιφέρει.

Στο δεύτερο  μέρος του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συζήτηση, με σκοπό τη γόνιμη ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και επίλυση αποριών.

Στο πάνελ θα συμμετάσχουν οι κ.κ. Δ. Λύχρου, Ειδική Σύμβουλος ΕΑΔΕ – Πρόεδρος ΕΕΑΕ & μέλος ΠΟΑΔ,  Αλέξανδρος Ραφαηλίδης, Αντιπρόεδρος ΕΑΔΕ – Πρόεδρος ΠΟΑΔ, Γιώργος Καραβίας, Μέλος ΕΑΔΕ – Πρόεδρος ΣΕΜΑ.

Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, οπότε οι ενδιαφερόμενοι καλό είναι να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή στην ηλεκτρονική φόρμα που ακολουθεί. Στην ίδια φόρμα μπορούν να δηλώσουν και συγκεκριμένα θέματα που θα ήθελαν να συζητηθούν.

Ηλεκτρονική Φόρμα

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας