Διαμεσολαβούντες

Η Karavias Underwriting Agency ασφαλίζει την «Art Thessaloniki 2021»

Για ακόμη μια χρονιά η Karavias Underwriting Agency στηρίζει έμπρακτα την Τέχνη και τον Πολιτισμό, χορηγώντας την ασφαλιστική κάλυψη της «Art Thessaloniki», της έκθεσης έργων τέχνης που έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ετήσια εικαστικά γεγονότα στη Βόρεια Ελλάδα.

Η έκθεση, όπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, καλύπτεται μέσω του εξειδικευμένου συμβολαίου Κατά Παντός Κινδύνου Έργων Τέχνης & Κοσμημάτων «Fine Art Insurance» της Karavias Underwriting Agency, εξουσιοδοτημένου ανταποκριτή των Lloyd’s.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο συμβόλαιο καλύπτει τις σημαντικότερες ιδιωτικές συλλογές έργων τέχνης και κοσμημάτων της χώρας, καθώς και πλήθος εκθέσεων εντός και εκτός Ελλάδας, αλλά και συλλογές μουσείων, μεταφορές έργων τέχνης, αίθουσες τέχνης και εταιρικές συλλογές.

Αυτή τη χρονιά, το εικαστικό «θέμα» που συνοδεύει την παρουσία της Karavias Underwriting Agency στην έκθεση έχει ως βάση την σειρά του Netflix “This Is a Robbery: The World’s Biggest Art Heist”, που αφορά στη μεγαλύτερη ληστεία έργων τέχνης στον κόσμο.

Η «Art Thessaloniki» θα ανοίξει τις πύλες της στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας