Γρίπη και Κορωνοϊός: Ταυτόχρονη ανίχνευση από την Affidea

331

Ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea προσφέρει διαγνωστικό έλεγχο εποχικής γρίπης και κορωνοϊού με ένα ραντεβού.

Η έξαρση του τέταρτου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού επαναφέρει στο προσκήνιο την ανάγκη για λήψη περαιτέρω μέτρων προστασίας της Υγείας. Ιδιαίτερα μάλιστα, όπως αναμένεται την προσεχή περίοδο, ο ιός της γρίπης θα κυκλοφορεί ταυτόχρονα με τον ιό SARS-CoV-2, που προκαλεί τη λοίμωξη COVID-19.

Αυτή η ιδιαίτερη συγκυρία απαιτεί την πλήρη εφαρμογή των μέτρων προφύλαξης με προτεραιότητα τα άτομα που ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου. Είναι σημαντική η έγκαιρη και ταχεία διάγνωση στα αρχικά στάδια της νόσου ανάμεσα στον ιό της γρίπης και του SARS-CoV-2 σε παιδιά και ενήλικες, καθώς θα δώσει την δυνατότητα στον κλινικό ιατρό να μπορέσει να καθοδηγήσει θεραπευτικά τον πάσχοντα.

Πώς μπορούμε να προφυλαχτούμε

Ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, σύμμαχος απέναντι σε όλες τις παθήσεις των ασθενών, προσφέρει ολοκληρωμένο πακέτο ανίχνευσης εποχικής γρίπης και κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, το πακέτο περιλαμβάνει τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου γρίπης για τα  στελέχη   Α και Β με εξέταση ρινοφαρυγγικού εκκρίματος και τεστ ανίχνευσης αντιγόνου  έναντι του ιού SARS-CoV-2 (Rapid test) σε προνομιακή τιμή.

Ο ταυτόχρονος έλεγχος γρίπης και κορωνοϊού εξετάζει αξιόπιστα και γρήγορα άτομα που είναι ύποπτα για SARS-CoV-2 και Influenza A/B, με αποτελέσματα διαθέσιμα σε 30-45 λεπτά, επιτρέποντας ολοκληρωμένες συστάσεις θεραπείας. Ο έλεγχος αντιγόνων θα πρέπει να γίνεται μέσα στις πρώτες 5 ημέρες από την έναρξη των συμπτωμάτων, καθώς μετά την 5η ημέρα η ευαισθησία των μεθόδων μειώνεται.

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας, άνεσης και διακριτικότητας, από έμπειρο και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα της Affidea ανά την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea που σας εξυπηρετεί.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΣτα €4,9 εκατ. εκτιμώνται οι ασφαλιστικές αποζημιώσεις για τον σεισμό στην Κρήτη
Επόμενο άρθροΗ Karavias Underwriting Agency ασφαλίζει την «Art Thessaloniki 2021»