Εταιρείες

Η Interamerican τιμά τα 50 έτη ηγετικής θέσης του γραφείου πωλήσεων ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ

Με μεγάλη εκτίμηση στη συνεισφορά και το έργο του γραφείου πωλήσεων της κας Φώφης Θωμοπούλου, η Interamerican διοργάνωσε, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, τιμητική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων της, γιορτάζοντας τα 50 χρόνια λειτουργίας του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τον κ. Γιάννη Καντώρο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Interamerican, τον κ. Τάσο Ηλιακόπουλο, Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων, και τον κ. Μάρκο Φραγκουλόπουλο, Corporate Marketing Leader της εταιρείας.

Ο κ. Τάσος Ηλιακόπουλος, στη σύντομη ομιλία του, αναφέρθηκε στην πολυεπίπεδη και μεγάλη προσφορά του γραφείου πωλήσεων ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ, τονίζοντας ότι στην 50ετή διαδρομή του χάραξε πορεία τόσο για την Interamerican όσο και για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, με την ανάδειξη και ανάπτυξη εξαιρετικών επαγγελματιών, αλλά και την ανάδειξη πολλών αξιόλογων γραφείων πωλήσεων που ενδυναμώνουν, μέχρι σήμερα, το ανθρώπινο δυναμικό πωλήσεων της εταιρείας. Το μυστικό της επιτυχίας όλα αυτά τα χρόνια, πρόσθεσε, οφειλόταν κυρίως στις αξίες και τις αρχές που έθεσε ο αείμνηστος Θωμάς Θωμόπουλος, ιδανικά που χαρακτηρίζουν μέχρι σήμερα τη Φώφη Θωμοπούλου.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο κ. Κώστας Μπερτσιάς, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της ασφαλιστικής εταιρείας «Μινέττα» και ιστορικό στέλεχος της Interamerican, και ο κ. Ευάγγελος Σπύρου, εκδότης και πρώην Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων Interamerican, αλλά και πλήθος συνεργατών, μέλη της οικογένειας και φίλοι, μεταξύ των οποίων η κα Μαρία Παπαδοπούλου, Συντονίστρια Ασφαλιστικών Συμβούλων της Interamerican, η οποία ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία στο εν λόγω γραφείο πωλήσεων και ο κ. Ευάγγελος Θωμόπουλος, πρώην στέλεχος της Interamerican και αδελφός της κας Φώφης Θωμοπούλου.

Ο συντονισμός της εκδήλωσης έγινε από τον κ. Μανώλη Κούτη, Διευθυντή Πωλήσεων Interamerican, ο οποίος είχε εργαστεί στα αρχικά στάδια της καριέρας του στο συγκεκριμένο γραφείο πωλήσεων με συντονιστή τον αείμνηστο Θωμά Θωμόπουλο.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η απονομή τιμητικής πλακέτας στην κα Φώφη Θωμοπούλου, αναγνωρίζοντας την πολυετή και σημαντική συνεισφορά της και τη διαρκή αφοσίωσή της στην οικογένεια της Interamerican.

Η ίδια μέσα από μία εμπνευσμένη, καθώς και συγκινητική ομιλία ευχαρίστησε την Interamerican και όλους τους παρευρισκόμενους που την τίμησαν με την παρουσία τους, επισφραγίζοντας τον επετειακό εορτασμό.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας