Η Euroins Ελλάδος γιόρτασε μαζί με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τους ανθρώπους του τα 28 έτη πολύτιμης δράσης του Οργανισμού, στο πλαίσιο επετειακής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Νοεμβρίου, στο Ωδείο Αθηνών.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, επιβεβαιώνοντας την πάγια στήριξή της προς το «Χαμόγελο» και τους ανθρώπους του, η Εταιρεία υποστήριξε χορηγικά την εμβληματική εκδήλωση την οποία χαιρέτισαν η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Σοφία Ζαχαράκη, ο υφυπουργός Υγείας κ. Μάριος Θεμιστοκλέους και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστος Στυλιανίδης και τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικοί εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας, του δικαστικού σώματος, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, διεθνών οργανισμών, χορηγοί, υποστηρικτές, εθελοντές, φίλοι και εργαζόμενοι του Οργανισμού.

Από την πρώτη ημέρα της παρουσίας της στην Ελλάδα, η Euroins αποτελεί σταθερό και συνεπή αρωγό του «Χαμόγελου» συνδράμοντας τη λειτουργία και της δράσεις του. Την περασμένη άνοιξη, η Εταιρεία διεύρυνε τη χορηγική της στήριξη αναλαμβάνοντας πλήρως το κόστος ασφάλισης του στόλου οχημάτων του Οργανισμού στο πλαίσιο του ενισχυμένου προγράμματος δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί στην Ελλάδα.

H Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Euroins, κα Yoanna Tsoneva, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνδράμουμε με όσα μέσα διαθέτουμε “Το Χαμόγελο του Παιδιού” στο σπουδαίο έργο που επιτελεί. Νιώθουμε απεριόριστη συγκίνηση σε όσα έχει προσφέρει σε δύο εκατομμύρια παιδιά τις τρεις τελευταίες δεκαετίες. Στη Euroins Ελλάδος, νιώθουμε κοινωνοί των αξιών και του οράματος του “Χαμόγελου” και βρισκόμαστε σταθερά δίπλα στους ανθρώπους του σε ό,τι μας χρειαστούν».

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ανέφερε σχετικά: «Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, τόσο προσωπικά όσο και εκπροσωπώντας “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους ανθρώπους του, στην εταιρεία Euroins Ελλάδος και τους συνεργάτες της, οι οποίοι – για μία ακόμα φορά- ανταποκρίθηκαν τόσο άμεσα στο κάλεσμά μας και ανέλαβαν χορηγός της επετειακής εκδήλωσης του Οργανισμού μας με αφορμή τη συμπλήρωση 28 χρόνων πανελλαδικής δράσης. Φυσικά, η προσφορά της Euroins στο έργο μας, δεν περιορίζεται εδώ. Είναι πολυετής και αξίζει να αναφέρω ότι μόλις πρόσφατα ανέλαβε πλήρως το κόστος ασφάλισης του στόλου οχημάτων του Οργανισμού μας κάτι εξαιρετικά σημαντικό και πολύτιμο. Με τη Euroins και τους ανθρώπους της, μας συνδέει μία στενή σχέση, μοιραζόμαστε κοινές αξίες και η εμπιστοσύνη τους μας τιμά βαθύτατα. Ευχαριστούμε από καρδιάς».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Μητσοτάκης προς όλους: Ασφαλιστείτε!
Επόμενο άρθροΗ Interamerican τιμά τα 50 έτη ηγετικής θέσης του γραφείου πωλήσεων ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ