Η Interamerican επενδύει σταθερά στους ανθρώπους της

1612

Η Interamerican, ένας κατεξοχήν ανθρωποκεντρικός Οργανισμός, συνεχίζει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση να επενδύει στους εργαζομένους της, με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παροχών, το οποίο καλύπτει την ποιότητα της ζωής τους και την ανάπτυξη της καριέρας τους.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, στον πυρήνα αυτού του προγράμματος υπήρξε η εκτεταμένη προσαρμογή των αποδοχών, η περαιτέρω βελτίωση του συστήματος επιβράβευσης της απόδοσης των ανθρώπων της και η ενίσχυση σε σημαντικό βαθμό των εργοδοτικών εισφορών προς το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης του προσωπικού.

Η σημαντική αυτή επένδυση έφθασε στο ύψος των €4,88 εκατ. για το 2022 – 2023 και αντανακλά τη σταθερή στρατηγική του Οργανισμού να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας στους εργαζομένους της, αναγνωρίζοντας την προσφορά και την αφοσίωσή τους προς την Εταιρεία. 

Η Interamerican, πέρα από τις οικονομικές παροχές, συνεχίζει να παρέχει καινοτόμα προνόμια και υπηρεσίες στους ανθρώπους της. Συγκεκριμένα η Εταιρεία, όπως έχει ανακοινώσει και στο πρόσφατο παρελθόν, υιοθέτησε το υβριδικό μοντέλο εργασίας, υποστηρίζοντας ενεργά την ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Επιπλέον, έχει δημιουργήσει προγράμματα mentoring, που προσφέρουν πολύτιμη καθοδήγηση και υποστήριξη για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας των εργαζομένων. Επιπρόσθετα προνόμια αποτελούν η εκτεταμένη άδεια μητρότητας στις νέες μητέρες και το Traineeship Program, που παρέχει σημαντικές ευκαιρίες σε νέους να ξεκινήσουν πετυχημένα τη σταδιοδρομία τους στην Interamerican.

Η Interamerican επενδύει σταθερά στους ανθρώπους της

Η κα Δροσιά Καρδάση, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρείας, δήλωσε: «Με  το νέο πρόγραμμα επένδυσης στο ανθρώπινο δυναμικό μας, στοχεύουμε να καλλιεργήσουμε μια κουλτούρα εκτίμησης, κινήτρων και αμοιβαίας επιτυχίας, ενισχύοντας την αίσθηση του ανήκειν και του κοινού σκοπού. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι εργαζόμενοι μας είναι το μεγαλύτερό μας πλεονέκτημα και η συνεχής ανάπτυξη και ευημερία τους συμβάλλουν σημαντικά στη συνολική επιτυχία μας ως Οργανισμός».


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροAllianz Ελλάδος και Ευρωπαϊκή Πίστη ενώνονται νομικά
Επόμενο άρθροΤέσσερις χιλιάδες εβδομάδες, Oliver Burkeman