Η Interamerican δίπλα στους δρομείς του Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας

380
Η Interamerican δίπλα στους δρομείς του Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας

Συνεπής στην πολυετή, τακτική υποστήριξη των εκδηλώσεων του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ), η Interamerican ήταν και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου συμμέτοχος ως χορηγός του 39ου Αγώνα Δρόμου Υγείας. Η σημαντική ετήσια αθλητική εκδήλωση οργανώθηκε με επιτυχία και τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας, με την τεχνική υποστήριξη της All About Running.

Οι δρομείς έτρεξαν με ασφάλεια στη γνωστή και αγαπημένη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων της παραλιακής λεωφόρου, στη μνήμη των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας, Νίκου Σακκά και Γεώργιου Χίου. Η ιστορική αυτή διοργάνωση επαναλήφθηκε φέτος μετά από την περιστασιακή περυσινή ματαίωση, με την εγγραφή 1.000 δρομέων (το επιτρεπόμενο όριο). Ο αγώνας-γιορτή για τον αθλητικό τρόπο ζωής διεξήχθη με την υποστήριξη και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Υπουργείου Τουρισμού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

H Interamerican προσέφερε και φέτος την ασφαλιστική κάλυψη της αστικής ευθύνης των οργανωτών, καθώς και την υποστήριξη πρώτων βοηθειών με ασθενοφόρο και προσωπικό διασωστών. Η εταιρεία, με κορμό των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων της την ασφάλεια και φροντίδα της υγείας και στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και της υποστήριξης του Στόχου 3 των Sustainable Development Goals του ΟΗΕ για καλή υγεία, ενθαρρύνει -μεταξύ άλλων πρωτοβουλιών της για την ευεξία και την ποιότητα ζωής- και το δρομικό κίνημα. Στην αφετηρία του δρόμου, στο ΕΑΚΝ του Αγίου Κοσμά, όπου έγινε και ο τερματισμός, βρέθηκαν εκατοντάδες δρομείς από 16 ετών και πάνω. Μεταξύ των ανδρών, νικητής αναδείχθηκε ο κ. Mykhaylo Puzanov, ενώ δεύτερος τερμάτισε ο πρωταθλητής μεσαίων αποστάσεων, κ. Γιώργος Μαθιόπουλος. Στις γυναίκες, πρώτευσε η πρωταθλήτρια κα Ανθή Κυριακοπούλου.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροInsurance Europe: Ξέπλυμα χρήματος και ασφαλιστικά προϊόντα
Επόμενο άρθροΠαρόν & Eurolife FFH: Ταξίδι συνεργατών στο Καρπενήσι