Ταξίδια

Παρόν & Eurolife FFH: Ταξίδι συνεργατών στο Καρπενήσι

Το ασφαλιστικό γραφείο Παρόν και η Eurolife FFH Α.Ε.A.Z. πραγματοποίησαν για 8η συνεχή χρονιά τετραήμερη εκδρομή αναψυχής στην καρδιά της Ευρυτανίας, το Καρπενήσι. Το ταξίδι έγινε στο πλαίσιο του ετήσιου Διαγωνισμού Πωλήσεων της Eurolife FFH, υπό μορφή βραβείου, παγιώνοντας τη συνεργασία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Παρόν επί σειρά ετών.

Οι Εποχές Luxury Suites, που φιλοξένησε την αποστολή του Παρόν στο κέντρο του χωριού Κορυσχάδες, είναι ένας πολυτελής ξενώνας χτισμένος με σεβασμό στην αρχιτεκτονική του τόπου και συνδυάζει παραδοσιακά υλικά, όπως πέτρα και ξύλο, γήινα χρώματα, παραδοσιακά έπιπλα και αυθεντικότητα.

Παρόν & Eurolife FFH: Ταξίδι συνεργατών στο Καρπενήσι

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι συνεργάτες του Παρόν ξεναγήθηκαν στον πανέμορφο Προυσσό και με την οργάνωση της εταιρείας Trekking Hellas Evritania αναρριχήθηκαν στη Μαύρη Σπηλιά και θαύμασαν τους υπέροχους καταρράκτες της.

Επιπλέον, επισκέφτηκαν την Ιερά Μονή Παναγίας Προυσιώτισσας, πολλοί είναι εκείνοι που το ονομάζουν «Σπίτι της Παναγιάς», καθώς κατά την παράδοση το μοναστήρι χτίστηκε στο σημείο το οποίο επίλεξε κατά θαυματουργό τρόπο η Θεοτόκος.

Οι εξορμήσεις συνεχίστηκαν, με πεζοπορία στο Μεγάλο Χωριό, αγώνες τοξοβολίας, εξαιρετικά γεύματα σε παραδοσιακές ταβέρνες, βραδυνή διασκέδαση και πολύ παντομίμα στο lobby του παραδοσιακού καταλύματος Luxury Suites.

Την Κυριακή, με σύμμαχο τον καλό καιρό, οι εκδρομείς είχαν ελεύθερο χρόνο να περιπλανηθούν στα καλντερίμια του Καρπενησίου, ανάμεσα στα δεκάδες τουριστικά μαγαζιά και στη συνέχεια να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής.

Η κα Χριστίνα Φυτέα δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες μας για την άψογη παρουσία, καθώς και τα στελέχη της Eurolife A.E.A.Z., κα Μαρία Κουφάκη και κ. Νίκο Χουλιάρα, Διευθυντή Πωλήσεων, που μας συνόδευσαν σε αυτό το ταξίδι μας, και ενσωματώθηκαν στη ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα του γραφείου μας».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας