Προϊόντα

«Η Φροντίδα που σας αξίζει: Total Care Gold – Total Care Silver» από την DAS

Δύο νέα εξειδικευμένα και καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα Νομικής Προστασίας δημιούργησε η  D.A.S. Hellas και ξεκίνησε να τα προωθεί στην αγορά, διευρύνοντας τη γκάμα των προτάσεων που προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές για να δώσει λύσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

Πρόκειται για το Total Care Gold και το Total Care Silver, τα οποία ενισχύουν την ασφάλεια που προσφέρει η Νομική Προστασία, καθώς διευρύνουν τις καλύψεις-παροχές προς τους ασφαλισμένους πελάτες της D.A.S. Hellas.

Το δύο νέα προϊόντα περιλαμβάνουν προνομιακές παροχές, προσφέροντας στους ασφαλισμένους ισχυρή νομική υποστήριξη σε επίπεδο συμβουλευτικό, καθώς οι νομικές υπηρεσίες γίνονται πολύ απλές και προσβάσιμες για όλους.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της D.A.S. Hellas, κα Νάντια Σταυρογιάννη, επισημαίνει σχετικά: «Θέλουμε να είμαστε δίπλα στον κάθε συμπολίτη μας και να τον απαλλάξουμε από τα καθημερινά ζητήματα που τον απασχολούν. Η D.A.S. Hellas παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις, δημιουργεί τη νέα γενιά προϊόντων Total Care Gold και Total Care Silver, που ανταποκρίνονται πλήρως στις καθημερινές μας ανάγκες. Οι συνεργάτες μας ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές θα αναλάβουν με τη σειρά τους το δύσκολο και σημαντικό έργο της ενημέρωσης των πελατών για τα νέα μας προϊόντα».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας