Η Ευρωπαϊκή Πίστη επιβραβεύει τους ασφαλισμένους της με €598.000, μέσω του Ασφαλιστικού Γονέα

398

Με περισσότερα από €598.000 έχει μειώσει τα ασφάλιστρα η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. στους κατόχους του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας στα δύο πρώτα χρόνια λειτουργίας του.

Το συγκεκριμένο ποσό αφορά σε μείωση ασφαλίστρων, την οποία έχουν εξασφαλίσει οι κάτοχοι του προγράμματος απλά πραγματοποιώντας τις καθημερινές τους αγορές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ασφαλιστικός Γονέας παρέχεται χωρίς κόστος και είναι άμεσα συνδεδεμένος με τις καθημερινές αγορές του κατόχου, δίνοντάς του τη δυνατότητα:

  1. Να καταβάλλει λιγότερα ασφάλιστρα σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριο συμβόλαιό του στην Ευρωπαϊκή Πίστη.
  2. Να εξασφαλίζει δωρεάν αγορές τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένειά του σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή απώλεια ζωής από ατύχημα μέχρι και για 12 μήνες, το ύψος των οποίων είναι ίσο με τις αγορές από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις.

Η απόκτηση του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας είναι απλή και προσφέρεται μέσω του www.asfalistikosgoneas.gr, στο 210 8119690, ή σε έναν από τους 4.700 συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης σε ολόκληρη την Ελλάδα.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΑπό το κακό στο χειρότερο η περίθαλψη στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΣυνεργασία HFPA με τον Όμιλο Ιατρικού Κέντρου