Η Εθνική Ασφαλιστική σε «Ανοιχτή Επικοινωνία» τιμά τους παραγωγικότερους συνεργάτες

Εν δυνάμει και ομόφωνα, διοίκηση, εργαζόμενοι και δίκτυο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, εκφράζονται φέτος διθυραμβικά για το αποτέλεσμα των παραγωγικών επιδόσεων.

Τα μηνύματα του Προέδρου, του Διευθύνοντος Συμβούλου, των Αναπληρωτών Γενικών Διευθυντών, Διευθυντών, συγκλίνουν επαινετικά προς το Δίκτυο.

Καταγράφονται και προβάλλονται οι διακριθέντες για τις επιδόσεις τους και υπογραμμίζεται η εμπιστοσύνη της Εταιρείας προς αυτούς.

Η Εθνική Ασφαλιστική διακατέχεται από το βάρος της ευθύνης για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Δεν εφησυχάζει και προωθεί σε νέους στόχους –κόντρα στις παροδικές αναστολές και τις πρωτόγνωρες φοβικές συνθήκες– τους πιστοποιημένους ανθρώπους της, που παρέχουν συμβουλευτικές ασφαλιστικές υπηρεσίες, και όχι μόνο ασφαλιστήρια, σε εκατομμύρια Έλληνες καταναλωτές.

Οι πρωταγωνιστές και διακεκριμένοι ασφαλιστές της Εθνικής Ασφαλιστικής για το έτος 2019 παρουσιάζονται στην ηλεκτρονική έκδοση με τίτλο «Ανοιχτή Επικοινωνία» και εντάσσονται στο πάνθεον μιας ιστορικής προσπάθειας, σε μια ιστορική εποχή, που όλοι εύχονται και ευελπιστούν ότι γρήγορα θα παρέλθει.

Διοίκηση, εργαζόμενοι και διαμεσολαβούντες της Εθνικής Ασφαλιστικής πρωταγωνιστούσαν, πρωταγωνιστούν και θα πρωταγωνιστούν την επόμενη ημέρα.

Δεν είναι ευχή, είναι πεποίθηση.

Δ.Ρ.

Η Εθνική Ασφαλιστική αναγνωρίζει την ιδιαιτερότητα της χρονιάς που διανύουμε.

Στο πλαίσιο αυτό, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια όλων, η Εταιρεία δεν πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των συνεργατών του εταιρικού παραγωγικού δικτύου, που ξεχώρισαν για τα αποτελέσματα του 2019.

Αντ’ αυτού, σε μία προσπάθεια ελάχιστης ανταμοιβής και αναγνώρισης των προσπαθειών τους, προχώρησε στην έκδοση ενός ειδικού τεύχους του εταιρικού περιοδικού «Ανοιχτή Επικοινωνία», η οποία είναι αφιερωμένη αποκλειστικά σε όσους διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε.

Τα τιμητικά βραβεία και διπλώματα των συνεργατών που διακρίθηκαν παραγωγικά, στάλθηκαν στα γραφεία πωλήσεων, συνοδευόμενα από τις θερμές ευχές της Διοίκησης της Εταιρείας για υγεία και επιτυχίες.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας