Διεθνή

Νέος Πρόεδρος της GFIA ο Don Forgeron

Η Διεθνής Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Ενώσεων (GFIA) ανακοίνωσε την εκλογή του κ. Don Forgeron ως νέου προέδρου της, καθώς και νέους διορισμούς στην Εκτελεστική Επιτροπή της, μετά από ψηφοφορία στην ετήσια γενική συνέλευση.

Ο κ. Forgeron, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Γραφείου Ασφαλίσεων του Καναδά, διαδέχεται τον κ. Recaredo Arias, Γενικό Διευθυντή της Μεξικανικής Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών (AMIS). Η κα Susan K. Neely, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του American Council of Life Insurance Insurance (ACLI), θα αναλάβει τον προηγούμενο ρόλο του κ. Forgeron ως αντιπρόεδρος.

Επιπλέον, αλλαγές έγιναν και στην Εκτελεστική Επιτροπή της GFIA. Ο κ. Bachir Baddou, Γενικός Διευθυντής της Μαροκινής Ομοσπονδίας Εταιρειών Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων, διορίστηκε ταμίας της GFIA και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ασφαλίσεων Ζωής της Ιαπωνίας,κ. Toyonari Sasak, διορίστηκε περιφερειακός αντιπρόσωπος. Ηκα Michaela Koller, Γενική Διευθύντρια της Insurance Europe, επανεκλέχτηκε γενική γραμματέας.

Ο κ. Forgeron δήλωσε, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του: «Είναι μεγάλη μου τιμή να αναλαμβάνω την προεδρία της GFIA. Λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η βιομηχανία μας, προτεραιότητά μου θα είναι να διασφαλίσω ότι η φωνή μας θα συνεχίσει να ακούγεται καθαρά στα κέντρα λήψης αποφάσεων και τους διεθνείς οργανισμούς και ότι θα αναγνωρίζεται η σημαντική συνεισφορά της βιομηχανίας μας στην κοινωνία και την οικονομία. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τον Recaredo για την ισχυρή ηγεσία του και τη συμβολή του στη βιομηχανία μας κατά τη διάρκεια της θητείας του ως προέδρου της GFIA».

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας