Εταιρείες

Η ERGO βραβεύει τους κορυφαίους συνεργάτες της

Ετήσια Εορταστική Εκδήλωση Συνεργατών 2020
«Όλοι μαζί στη νέα δεκαετία»

Σε μια εξαιρετικής οργάνωσης εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και με κύριο μήνυμα «Όλοι μαζί στη νέα δεκαετία», περισσότεροι από 1.300 Συνεργάτες της ERGO γιόρτασαν τις επιτυχίες τους στο έτος 2019 και την είσοδο της ERGO στη νέα δεκαετία με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Την εκδήλωση, που για μία ακόμη χρονιά ήταν ξεχωριστή, αλλά και άκρως συναισθηματική, λόγω της επικείμενης αποχώρησης του CEO της εταιρείας, κ. Θεόδωρου Κοκκάλα, ο οποίος, μετά τη σημαντική προαγωγή του, από την 01/05/2020 αναλαμβάνει Πρόεδρος του Δ.Σ. και CEO της ERGO Γερμανίας, τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Γερμανίας Dr. Ernst Reichel, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και CEO του Ομίλου ERGO, Dr. Markus Riess, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και COO της ERGO International και υπεύθυνος για την Ελλάδα Dr. Oliver Willmes, επιφανή στελέχη του Ομίλου ERGO, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων της ασφαλιστικής αγοράς και της Τράπεζας Πειραιώς, στρατηγικού συνεργάτη της ERGO.

Markus Riess
Η Ελλάδα παραμένει μία από τις πλέον σημαντικές αγορές για την ERGO

Η ERGO βραβεύει τους κορυφαίους συνεργάτες της

Ο Dr. Markus Riess, στη σύντομη ομιλία του, συνεχάρη τα στελέχη και τους συνεργάτες της εταιρείας για τα εξαιρετικά εταιρικά αποτελέσματα στο έτος 2019 και επεσήμανε ότι η σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας στα τελευταία 10 χρόνια οφείλεται κατά κύριο λόγο στις δικές τους προσπάθειες και την αφοσίωσή τους στην εταιρεία. Δήλωσε ακόμη πως για την ERGO, η Ελλάδα παραμένει μια από τις πλέον σημαντικές αγορές, στην οποία ενδιαφέρεται να διατηρήσει τον ηγετικό ρόλο της. Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συνεισφορά του κ. Θεόδωρου Κοκκάλα στην κερδοφόρα και αναπτυξιακή πορεία της ERGO στην Ελλάδα, αλλά και να τον ευχαριστήσει για την αποδοχή της πρότασής του, να αναλάβει τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. και CEO της ERGO Γερμανίας. Στο ίδιο πνεύμα ήταν και ο σύντομος χαιρετισμός που απηύθυνε ο Dr. Oliver Willmes.

Θεόδωρος Κοκκάλας
Η εταιρεία έχει τις βάσεις για να πετάξει ακόμη πιο ψηλά και χωρίς εμένα

Η ERGO βραβεύει τους κορυφαίους συνεργάτες της

Ο κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, μετά από την αναφορά του στις εταιρικές επιτυχίες στο έτος 2019, εμφανώς συγκινημένος, αναφέρθηκε στη 16ετή θητεία του στην εταιρεία ως CEO και τον νέο ρόλο του στον Όμιλο. Ευχαρίστησε τους Συνεργάτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην εταιρεία και στον ίδιο, ακόμη και σε δύσκολες στιγμές, όπως και τους Μετόχους, που όπως είπε «Ήταν μαζί μας σε όλη την πορεία. Ήταν αυτοί που έβλεπαν τις ευκαιρίες και όχι τον κίνδυνο και μας στήριξαν ακόμη και σε τολμηρές αποφάσεις μας» Ευχαρίστησε ακόμη το Προσωπικό και τα Στελέχη της εταιρείας, την ανώτατη διοικητική ομάδα και ιδιαίτερα τον κ. Γιάννη Λινό και τον κ. Δημήτρη Χατζηπαναγιώτου και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: «Οι δομές που δημιουργήσαμε στην εταιρεία μας, εγγυώνται ότι η αλλαγή του CEO δεν θα επηρεάσει τη λειτουργία της εταιρείας και γι’ αυτό είμαι πολύ υπερήφανος. Πιστεύω ότι η εταιρεία έχει τις βάσεις για να πετάξει ακόμη πιο ψηλά και να γίνει ακόμα καλύτερη και χωρίς εμένα. Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία σας». 

Οι κ.κ. Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου και Γιάννης Λινός, προσωπικά αλλά και εκ μέρους της Διοικητικής Ομάδας και του Προσωπικού της εταιρείας, αναφέρθηκαν στο ήθος, στην ανθρωπιά, στην ειλικρίνεια και στα ηγετικά χαρακτηριστικά του κ. Κοκκάλα, τον ευχαρίστησαν με θερμά λόγια για την άριστη συνεργασία τους, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του και παρουσίασαν δύο video, με έντονα συναισθηματικό περιεχόμενο, που δημιούργησαν προς τιμή του τα Διευθυντικά Στελέχη και το Προσωπικό της εταιρείας, με αναφορά στο έργο του στη 16ετή θητεία του, αλλά και με δηλώσεις για τον άνθρωπο και επαγγελματία Θ. Κοκκάλα, από εργαζόμενους και στελέχη της εταιρείας, αλλά και από στελέχη της αγοράς που κατέχουν θεσμικές θέσεις ευθύνης.

Ακολούθησε η βράβευση των κορυφαίων Συνεργατών της ERGO, που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στο έτος 2019, και η απονομή τιμητικής διάκρισης στην Τράπεζα Πειραιώς, με αφορμή τη 10ετή ποιοτική και δημιουργική συνεργασία της με την ERGO.

Στο καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι μαγεύτηκαν από την αριστοτεχνική σύνδεση δύο διαφορετικών μουσικών κόσμων και την εντυπωσιακά αρμονική συνεργασία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Ωδείου Συγκελάκη υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου Πάνου Βλάχου, με τη Σύγχρονη Ορχήστρα του Γιώργου Παπαχριστούδη, την Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου και το Μουσικό σύνολο 20 μπουζουκιών του Θανάση Πολυκανδριώτη, που συνόδευαν τη μοναδική ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα.

Η εκδήλωση, που θα μείνει στη μνήμη όλων των προσκεκλημένων, ολοκληρώθηκε με Δεξίωση που παρέθεσε προς αυτούς η ERGO.

Βραβεύσεις Συνεργατών Εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων

Βραβείο Διακεκριμένου Συνεργάτη

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ, ΜΙΧΑΗΛ ΜΠΙΛΙΑΣ*, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΑΦΑΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ, ΓΩΓΩ ΤΣΙΝΑΡΑΚΗ.

Βραβείο VIP Συνεργάτη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΕΡΑΚΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΡΙΓΟΣ.                    

  • Tα βραβεία απένειμε ο κ. Στάθης Τσαούσης, Δ/ντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών ERGO Ελλάδας.

Βραβείο Κορυφαίων Συνεργατών (3 Κορυφαίοι Συνεργάτες σε κάθε μία από τις 5 ιεραρχικές βαθμίδες)          

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, 3ος Regional Manager, ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, 3ος Agency Manager, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΖΑΝΕΤΟΣ, 3ος Unit Manager, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΛΟΒΟΥΡΗ, 3η και VIP Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής, ΑΝΝΑ-ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΥΤΣΟΘΕΟΔΩΡΟΥ, 3η –  Νέος Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής*, ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΑΜΠΟΥΤΑΚΗΣ, 2ος Regional Manager, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΟΡΜΠΑΤΣΙΔΗΣ, 2ος Agency Manager, ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΫΜΕΝΟΣ, 2ος Unit Manager, ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΕΡΓΙΑΝΝΗΣ, 2ος και Διακεκριμένος Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΚΟΥΝΗ, 2η Νέος Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής.

  • Τα βραβεία απένειμαν οι κ.κ. Dr. Maximillian Happacher, Μέλος του Δ.Σ. της ERGO International, και Θοδωρής Κοκκάλας, CEO της ERGO Ελλάδας.                                                                

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΛΑΙΜΟΣ, 1ος Regional Manager, ΦΩΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, 1ος Agency Manager), ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ, 1ος Unit Manager, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΝΤΖΟΣ, 1ος  και Διακεκριμένος Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής*, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΜΟΥΤΣΕΑ, 1η Νέος Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής.

  • Τα βραβεία απένειμε ο Dr. Markus Riess, Πρόεδρος ΔΣ & CEO Ομίλου ERGO

Βραβεία Δικτύου Πωλήσεων Ανεξάρτητων Συνεργατών*

Βραβείο Διακεκριμένου Συνεργάτη     

ALL RISK ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Ι.Κ.Ε.*, DYNAMIC FINANCIAL ADVISORS, TZORTZIS A.E., WILLIS TOWERS WATSON GREECE INS.BROKERS S.A., ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΥΡΤΩ-ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΥ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ, ΜΕΛΑΚΟΠΙΔΗΣ Ι.Α. ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., ΜΠΟΥΓΑΣ Θ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ Ε.Π.Ε.* ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ*, ΠΕΝΚΟ Α.Ε. ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, Ρ.Φ.Α. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Ι.Κ.Ε., ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΑΣΣΗΣ, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γ.-ΡΩΜΑΝΙΑ Θ. Ο.Ε..

  • Τα βραβεία απένειμε ο κ. Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου, Γενικός Διευθυντής της ERGO Ελλάδας.

 Βραβείο VIP Συνεργάτη         

3P INSURANCE AGENTS I.K.E.,FRONT LINE INSURANCE BROKERS A.E., NAK KATSIBERIS INS.BROKERS A.E., SOLVENCY INSURANCE BROKERS Ι.Κ.Ε.,ΑΜΥΝΑ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Ι.Κ.Ε.*, ΓΕΝΚΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ & ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑΚΗ Α.Ε., ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ

  • Τα βραβεία απένειμε ο Dr. Oliver Willmes, Πρόεδρος ΔΣ & COO της ERGO International.

Βραβείο Κατηγορίας Κορυφαίων Συνεργατών (12 Κορυφαίοι Συνεργάτες με βάση τις παραγωγικές επιδόσεις τους)                 

LANCA Ε.Π.Ε., 12η και ΔΙΑΚ., DEAL INSURANCE & REAL ESTATE, 11η και ΔΙΑΚ., ΜΕΓΚΑ ΙΝΣΟΥΡΑΝΣ Α.Ε. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ, 10η και ΔΙΑΚ., ΜΑΛΑΜΑ Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΑΛΑΜΑ», 9η και ΔΙΑΚ., ΑΝΑΞ Α.Ε. ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, 8η και VIP, ΣΟΦΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ Α.Ε. ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΗΣ ΑΣΦ.ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, 7η και ΔΙΑΚ., GLOBALIS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ A.E., 6η και VIP, MARSH Ε.Π.Ε. – ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, 5η και VIP, ΝΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑΚΗ, 4η και VIP, COSMOS UNION INSURANCE BROKERS I.K.E., 3η και VIP,, PROMIST INSURANCE AND FINANCE A.E., 2η και VIP, ATHENS INSURANCE BROKERS S.A., 1η και VIP.

  • Τα βραβεία απένειμαν ο Dr. Markus Riess, Πρόεδρος ΔΣ & CEO Ομίλου ERGO, και ο κ. Θοδωρής Κοκκάλας, CEO της ERGO Ελλάδας.  

Τιμητική Διάκριση

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.                

  • Απονέμουν ο Dr. Markus Riess, Πρόεδρος ΔΣ & CEO Ομίλου ERGO, και ο κ. Θοδωρής Κοκκάλας, CEO της ERGO Ελλάδας.                 

*Οι βραβευόμενοι που δεν εικονίζονται απουσίαζαν από την εκδήλωση.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας