Η ERGO επιβράβευσε τους επιτυχόντες στο Rally Πωλήσεων 2021

1448

Η ERGO Ασφαλιστική, αναγνωρίζοντας τη συμβολή των Συνεργατών της στην επιτυχημένη πορεία της, επενδύει σε αυτούς με στόχο τη δημιουργία ακόμα πιο ισχυρών δεσμών μαζί τους, χτίζοντας μακροπρόθεσμες σχέσεις εμπιστοσύνης. Στο πλαίσιο αυτό τρεις συνεργάτες της ERGO, που διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό Rally Πωλήσεων Ασφαλιστηρίων Αυτοκινήτου για το 2021, έλαβαν ως έπαθλο τη χρήση ενός ολοκαίνουργιου T- Cross τελευταίας τεχνολογίας για έναν ολόκληρο χρόνο.

Οι νικητές του διαγωνισμού οι οποίοι πέτυχαν τις υψηλότερες επιδόσεις είναι:
• Ο συντονιστής ασφαλιστικός πράκτορας, κ. Γεώργιος Γρατσούνας
• Ο ασφαλιστικός πράκτορας, κ. Μάριος Πολυξενίδης, και
• Η Atlas Insurance Agents, συνεργάτης από το Δίκτυο Πωλήσεων Ανεξάρτητων Συνεργατών για λογαριασμό της οποίας το αυτοκίνητο παρέλαβε η κα Κυριακή Σολομακάκη.
Οι τρεις νικητές – διαμεσολαβητές παρέλαβαν το έπαθλό τους, ένα leasing αυτοκινήτου για ένα χρόνο από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Τα έπαθλα παρέδωσε ο κ. Νίκος Αντιμησάρης, Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO.

Ο κ. Αντιμησάρης συνεχάρη όλους τους Συνεργάτες για την ενεργή συμμετοχή τους στο Rally Πωλήσεων 2021. Σε δηλώσή του τόνισε: «Η ERGO στοχεύει στην ανάπτυξη μέσω των Δικτύων Πωλήσεων της και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να ενδυναμώνουμε με παρόμοια κίνητρα τους Συνεργάτες μας για περαιτέρω ανάπτυξη και το 2022. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για τη διαχρονικά απρόσκοπτη στήριξη των προσπαθειών σας και του έργου σας».

Το κύριο μήνυμα της ERGO προς τους Συνεργάτες της είναι πως εισέρχονται μαζί στη νέα εποχή, με ξεκάθαρο όραμα, μακροπρόθεσμη στρατηγική και ολιστική προσέγγιση των αναγκών του καταναλωτή και του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Στην τελετή παράδοσης των αυτοκινήτων παρευρέθηκαν επίσης ο Διευθυντής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου, κ. Τάσος Παπαδόπουλος, ο Προϊστάμενος Υποστήριξης Πωλήσεων, κ. Αλέξανδρος Δόξας, ο Επιθεωρητής Ανάπτυξης Πωλήσεων Δικτύου Εταιρικών Συνεργατών, κ. Θανάσης Καραρίζος, καθώς και η κα Μαριλένα Φραγή, Sales Performance Lead. Όλοι τους συνεχάρησαν τους νικητές και τους ευχήθηκαν ασφαλείς διαδρομές.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροApollon Investment Architect Tool: Καινοτόμο ψηφιακό εργαλείο για επενδυτικά προγράμματα
Επόμενο άρθροGenerali Group: Aύξηση στα λειτουργικά έσοδα στο α’ εξάμηνο του 2022