Διαμεσολαβούντες

Apollon Investment Architect Tool: Καινοτόμο ψηφιακό εργαλείο για επενδυτικά προγράμματα

Μία νέα ψηφιακή εφαρμογή, επικεντρωμένη στην αξία των επενδυτικών προγραμμάτων, για την επίτευξη των μακροχρόνιων οικονομικών στόχων των ασφαλιζόμενων, παρέχει στους Συνεργάτες της η Απόλλων.

Όπως επισημαίνεται σε σχετικο δελτό Τύπου, με αυτό το καινοτόμο & απόλυτα διαδραστικό εργαλείο, που παρέχεται σε συνεργασία με την TechIns, η Απόλλων οδηγεί τους ανθρώπους της να βελτιστοποιήσουν την εμπειρία ενημέρωσης και πώλησης των προϊόντων unit linked, παρακινώντας ταυτόχρονα τους πελάτες τους, να θέλουν να συμμετέχουν ενεργά σε κάθε βήμα της διαδικασίας με τρόπο απλό, αξιόπιστο & απόλυτα κατανοητό.

Το εργαλείο αξιοποιεί δεδομένα που εξάγουν συμπεράσματα σε πραγματικές συνθήκες επενδυτικών προγραμμάτων και προβλέπει άμεσα το πώς θα εξελιχθεί η διαχείριση του κεφαλαίου του πελάτη μακροχρόνια αφού ενσωματώνει ιστορικά χρηματοοικονομικά δεδομένα τουλάχιστον τριών δεκαετιών. Με τη χρήση του ο επαγγελματίας σύμβουλος αναβαθμίζει τις υπηρεσίες που προσφέρει προς το πελατολόγιο του, δημιουργεί προστιθέμενη αξία στο έργο του και αυξάνει το χαρτοφυλάκιό του. Ο τρόπος που έχει δομηθεί, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη μέσα σε λίγα λεπτά να αντιληφθεί ποιες επιλογές έχει στον προγραμματισμό του μέλλοντος του, τι χρήματα χρειάζεται για τη διασφάλιση του βιοτικού επιπέδου που επιθυμεί κατά τη συνταξιοδότηση ή την κάλυψη άλλων αναγκών όπως οι σπουδές και η επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών της οικογένειας.

Όπως αναφέρει ο κος Μαργαρίτης Βεζαλής, Επικεφαλής Κλάδου Ζωής & Υγείας της εταιρείας, «η επένδυση στην ψηφιακή αυτή εφαρμογή, έγινε στο πλαίσιο της αυξανόμενης τάσης που καταγράφεται στο αγοραστικό κοινό για επενδυτικά προγράμματα και με γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του σύγχρονου καταναλωτή που είναι εξοικειωμένος με το διαδίκτυο. Το εγχείρημα αυτό έχει σαν στόχο από τη μία πλευρά να αποτελέσει σημαντικό εργαλείο πώλησης για τους επαγγελματίες συμβούλους και από την άλλη να συμβάλλει στην εκπαίδευση και τον χρηματοοικονομικό αλφαβητισμό όσων το χρησιμοποιήσουν».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας