Διαμεσολαβούντες

Η ΕΕΑΕ καλεί τα μέλη της να ενημερωθούν για το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Η ΕΕΑΕ καλεί τα Μέλη της να σπεύσουν να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που τους παρέχει το ειδικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής, ύψους 50 εκατ. ευρώ, με στόχο την στήριξη των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων και των αυτοαπασχολούμενων αποκλειστικά του Νομού Αττικής.

Η ΕΕΑΕ στο δελτίο τύπου που εξέδωσε, με αφορμή την ένταξη στο παραπάνω πρόγραμμα των 11 νέων Κ.Α.Δ., μεταξύ αυτών και των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών,εκφράζει την ικανοποίησή της για την αδιάκοπη συμπαράσταση και υποστήριξη που παρέχει το ΕΕΑ στους Επαγγελματίες Ασφαλιστές της Περιφέρειας Αττικής.

Παράλληλα, ενημερώνει τα μέλη της ότι «επίσημες ανακοινώσεις από την Περιφέρεια και το Υπουργείο με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Προγράμματος αναμένονται τη Δευτέρα 14/12, ενώ την επόμενη εβδομάδα το Ε.Ε.Α. θα διοργανώσει ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση, για να δοθούν οι λεπτομέρειες υλοποίησης του Προγράμματος».

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά την προθεσμία υπαγωγής, η οποία είχε παραταθεί μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, αναφέρει ότι γίνονται ενέργειες να πάρει νέα παράταση προκειμένου να δοθεί χρόνος στους ενδιαφερόμενους.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας