«Η εμπειρία μας, ο οδηγός σας» από τη DAS και τη Νάντια Σταυρογιάννη

683

Oι κ.κ. Γιώργος Κώτσαλος και Γιάννης Χατζηθεοδοσίου έπλεξαν το εγκώμιο της κας Νάντιας Σταυρογιάννη.

Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΑΕΕ χαρακτήρισε την DAS Ελλάς κόσμημα για την οικογένεια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και τόνισε την ανάγκη της αυθύπαρκτης δραστηριότητας του κλάδου Νομικής Προστασίας. Επίσης, ο κ. Κώτσαλος επεσήμανε ότι η DAS Ελλάς και η ηγεσία της, δηλαδή η κα Νάντια Σταυρογιάννη, έχουν καταφέρει να φέρουν κοντά τους όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, που δεν νιώθουν ανταγωνιστικά ως προς τη δραστηριότητά της.

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ομολόγησε ότι “υποκλέπτει” πάντα χρήσιμες προσλαμβάνουσες-εργαλεία από κάθε δημόσια εκδήλωση της DAS Ελλάς. Με νόημα, όμως, προσέθεσε: «Να κάνουν τον σταυρό τους όσοι μας πολεμούν γιατί, αν δεν υπήρχε η ιδιωτική ασφάλιση, θα ήταν σήμερα δύο χιλιόμετρα οι ουρές στα δημόσια νοσοκομεία».

Τέλος, οι κ.κ. Κώτσαλος και Χατζηθεοδοσίου συμφώνησαν ότι: σε εποχές κρίσεων, αναδεικνύονται οι ηγέτες. Αν έχουμε κρίση σήμερα, τότε ετοιμασθείτε, λέμε εμείς, να υποδεχθείτε τους Ηγέτες. Έρχονται…

Προηγούμενο άρθροΑσφαλιστικό: Αντιδρούν και ζητούν οι Διαμεσολαβητές…
Επόμενο άρθροMetLife: Αύξηση 4,4% του κύκλου εργασιών του Agency το 1ο Τρίμηνο του 2016