Διαμεσολαβούντες

Η διοίκηση του ΕΕΑ στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας για την IDD

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές του Νομού Αιτωλοακαρνανίας εξελίχθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για την IDD και τη νέα νομοθεσία για την ιδιωτική ασφάλιση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο, στις 3 Απριλίου, με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης αναγνώρισαν την άμεση ανταπόκριση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και των εκπροσώπων της διοίκησής του να ενημερώσουν τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές του Νομού.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής, και ο Πρόεδρος του ΣΕΑΔΙΔΕ, κ. Δημήτρης Κρέτσης, εκκίνησαν την ενημερωτική παρουσίαση και απηύθυναν χαιρετισμό δίνοντας τον λόγο στον  Αντιπρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης  επιμελητηρίων και Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος αναφέρθηκε σε γενικά θέματα οικονομίας και λειτουργίας της αγοράς καθώς και σε ειδικά που αφορούν στη διαμεσολάβηση.

Ειδικότερα στην IDD τοποθετήθηκε με εκτενή αναφορά του ο Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης του Ε.Ε.Α., κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, δίνοντας στοχευμένη ενημέρωση για τις υποχρεώσεις των επαγγελματιών απέναντι στον νόμο.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Πρόεδρος της ΠΟΑΔ, κ. Τάκης Μιχαλόπουλος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό αναδεικνύοντας τη σημασία που έχει για το επάγγελμα η συσπείρωση  και δραστηριοποίηση των κατά Νομούς Σωματείων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μεταξύ των δύο Προέδρων των Επιμελητηρίων κ. Παναγιώτη Τσιχριτζή και Γιάννη Χατζηθεοδοσίου ανταλλάχθηκαν τιμητικές πλακέτες και αναγνωρίστηκε η σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των Επιμελητηρίων, καθώς το Ε.Ε.Α. είχε ανταποκριθεί και συμμετείχε και σε άλλες εκδηλώσεις που είχε διοργανώσει το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση του Αγρινίου στις 3 Απριλίου ήταν η 12η του μεγάλου οδοιπορικού του Ε.Ε.Α., στο οποίο οι εκπρόσωποι της διοίκησής του, ο Πρόεδρος κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου και ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, ανταποκρινόμενοι στις προσκλήσεις των Επιμελητηρίων και των Σωματείων Διαμεσολάβησης παρουσίασαν την IDD σε Ιωάννινα, Χαλκίδα, Πάτρα, Άμφισσα, Καρδίτσα, Λάρισα, Τρίκαλα, Κατερίνη, Βέροια, Σέρρες και Άργος.

Οι εκπρόσωποι της διοίκησης του Ε.Ε.Α. θα συνεχίσουν το «οδοιπορικό» τους στη χώρα, ενημερώνοντας με επάρκεια όλους τους επαγγελματίες για την ομοιόμορφη προσαρμογή τους στο νέο νομοθετικό πλαίσιο.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας