Εταιρείες

ΕΑΕΕ: Δυναμικό παρόν στο 9ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή, ως «Χρυσός Χορηγός», της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), στο 9ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας. Ο ασφαλιστικός κλάδος έδωσε δυναμικό παρόν στην θεσμοθετημένη, ετήσια γιορτή για θέματα επιχειρηματικότητας και επαγγελματικού προσανατολισμού των νέων.

H παρουσία της ασφαλιστικής αγοράς κορυφώθηκε με τη διοργάνωση συζήτησης πάνελ, με τίτλο «Ασφαλιστικός κλάδος και Νέοι: Ένας διαφορετικός διάλογος για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές στον κλάδο».

Στη συζήτηση συμμετείχαν, από την πλευρά του ασφαλιστικού κλάδου,  τα μέλη του ΔΣ της ΕΑΕΕ κ. Πάνος Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Generali Hellas, ο κ. Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος του  Ομίλου Interamerican, και ο κ. Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της AXA Ασφαλιστικής.

ΕΑΕΕ: Δυναμικό παρόν στο 9ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας

Την εκδήλωση άνοιξε με εισαγωγική ομιλία η κα Μαργαρίτα Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μένεγος.

Περισσότεροι από 130 συμμετέχοντες, παρακολούθησαν τους τρείς Διευθύνοντες Συμβούλους να συζητούν με τρεις νέους εργαζόμενους, να καταρρίπτουν τους μύθους που υπάρχουν γύρω από την ασφαλιστική αγορά ως εργοδότη και να αναδεικνύουν τις μοναδικές ευκαιρίες που παρέχει ο κλάδος σε όσους ξεκινούν τώρα τον επαγγελματικό τους βίο.

To επόμενο ραντεβού του ασφαλιστικού κλάδου με νέους και νέες, εργαζόμενους η εν δυνάμει εργαζόμενους, δίνεται στις 28 Μαΐου 2019, στο Βusiness Day που θα διοργανωθεί στα γραφεία της ΕΑΕΕ, Ξενοφώντος 10, στο κέντρο της Αθήνας.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας