Διαμεσολαβούντες

Η Designia Insurance Brokers συνεργάζεται με τη NextWave Hellas

Μια νέα, αποκλειστική συνεργασία ξεκίνησε ανάμεσα στην Designia Insurance Brokers και τη NextWave Hellas, με στόχο την ολοκληρωμένη προσφορά υπηρεσιών που ενισχύουν την ασφάλεια των εργαζομένων σε βιομηχανικούς χώρους, εργοτάξια και πλοία.

Μέσα από τη συνεργασία των δύο εταιρειών, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, παρέχεται μια ολοκληρωμένη, καινοτόμος λύση στον τομέα της ασφάλειας (safety) εργοταξίων και εγκαταστάσεων, αλλά και της εκπαίδευσης του προσωπικού, η οποία φιλοδοξεί να συμβάλει καθοριστικά στο μετριασμό των κινδύνων στους χώρους εργασίας και την επιμόρφωση και βελτίωση των εργαζομένων που απασχολείται σε αυτούς. Η σύμπραξη δυνάμεων μεταξύ της Designia Insurance Brokers και της NextWave Hellas δημιουργεί μια ολοκληρωμένη υπηρεσία διαχείρισης κινδύνου, μέσω της οποίας οι πελάτες της επιτυγχάνουν μείωση των ατυχημάτων, εξοικονόμηση κόστους, ασφαλέστερους χώρους εργασίας και αύξηση της παραγωγικότητας, προάγοντας παράλληλα μία κουλτούρα ESG για την επιχείρησή τους.

Η Designia Insurance Brokers, μια από τις πιο σηµαντικές εταιρείες µεσιτείας ασφαλίσεων, αντασφαλίσεων και διαχείρισης κινδύνων στη χώρα μας, αποτελεί εδώ και 30 χρόνια έναν κόµβο εµπειρίας και άριστης τεχνογνωσίας, σχεδιάζοντας εξατομικευμένες λύσεις για τους πελάτες της, με αξιοπιστία. Μέσα από την συνεργασία της με τη NextWave Hellas, καινοτομεί ξανά στις υπηρεσίες που προσφέρει στο πελατολόγιό της, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά το ρόλο της ως πολύτιμου συμβούλου σε θέματα risk management συμπράττοντας με μια εξειδικευμένη σε Safety Technology εταιρεία. Η NextWave, με έδρα τις ΗΠΑ, αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρωτοποριακή λύση διαχείρισης και μετριασμού των κινδύνων στο χώρο εργασίας, η οποία λειτουργεί πλέον και στη χώρα μας. Δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών επίγειας, εναέριας και υποβρύχιας επιθεώρησης εγκαταστάσεων με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής, καθώς και σε εξ αποστάσεως εκπαίδευση εργαζομένων με τη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών και προσομοιώσεων εικονικής πραγματικότητας. Είναι βραβευμένη για την αποτελεσματικότητα και την καινοτομία της, συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις Top 10 Construction Tech Solution Companies 2021 (CIO Applications), ενώ το 2022 ήταν Finalist στα VR Awards.

Οι υπηρεσίες της Designia Insurance Brokers συνθέτουν ολοκληρωμένη διαχείριση κινδύνων και ασφαλιστική προστασία, αφού σε αυτές περιλαμβάνονται οι μελέτες διερεύνησης ασφαλιστικών αναγκών, ο σχεδιασμός εξατομικευμένων ασφαλιστικών προγραμμάτων, η αξιολόγηση προσφορών, η τοποθέτηση ασφαλιστικών καλύψεων, η διαχείριση ασφαλιστηρίων συμβολαίων και αποζημιώσεων, και η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την αξιολόγηση και την ασφάλιση του κυβερνοκινδύνου. Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία που διαθέτει η εταιρεία, της επιτρέπουν να δημιουργεί σημαντικές συνεργασίες, που έρχονται να διευρύνουν το ήδη δυνατό χαρτοφυλάκιό της σε προϊόντα και υπηρεσίες, με στόχο να βρίσκεται πάντα δίπλα στους πελάτες της με αξιοπιστία, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά τις προτεραιότητες και τους στόχους τους.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας