Εκδηλώσεις

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΣΕΣΑΕ

Με το μήνυμα «Μπορούμε και πάλι να κάνουμε τη διαφορά!», ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών κάλεσε τα Μέλη και τους φίλους του στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε στις 15.12.2022.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η συμμετοχή εκπροσώπων της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς ξεπέρασε κάθε προσδοκία στην καθιερωμένη πλέον γιορτινή εκδήλωση του ΣΕΣΑΕ, καθώς πάνω από 220 επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς – o Πρόεδρος και Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Ε.Ε., ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του Ε.Ε.Α., στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, συνεργάτες, εκπρόσωποι του κλαδικού Τύπου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να περάσουν μία όμορφη βραδιά σε χαλαρό και ευχάριστο κλίμα στον γιορτινό χώρο του ILiOS στο Citylink.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής εντάχθηκε και η ενίσχυση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Μπορούμε !», η οποία καταπολεμά τη σπατάλη του φαγητού που περισσεύει σε κάποιους και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα.

Την εκδήλωση στήριξαν:

HOWDEN HELLAS S.A. – Πλατινένιος Χορηγός

ERGO, EUROLIFE FFH  – Χρυσοί Χορηγοί

AIG, ΕΘΝΙΚΗ, GRANT THORNTON, ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ, INTERASCO – Ασημένιοι Χορηγοί

HDI GLOBAL S.A. – Χορηγός.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας