Εταιρείες

H Generali υποδέχεται την εορταστική περίοδο στο νέο κτήριο της Λ. Συγγρού

Η νέα Generali, που ξεκίνησε έναν καινούργιο κύκλο ζωής πριν από έναν ακριβώς χρόνο, ετοιμάζεται να υποδεχτεί την επόμενη χρονιά με την ικανοποίηση όσων έχουν επιτευχθεί και την προσδοκία για όσα θα ακολουθήσουν, «φορώντας τα καλά της».

Το 2022 υπήρξε η αρχή μιας νέας εποχής για την Generali στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα, όμως, σηματοδότησε και μία νέα εποχή για την ασφάλιση γενικότερα. Το στολισμένο κτήριο, που δεσπόζει στη συμβολή των οδών Λ. Συγγρού και Λαγουμιτζή, αποτελεί εδώ και αρκετούς μήνες την έδρα της νέας εταιρείας, η οποία μετασχηματίστηκε με ταχύτατους ρυθμούς σε όλους τους τομείς και συνέχισε να βελτιώνει τα αποτελέσματά της ακόμη και εν μέσω αυτής της διαδικασίας.

Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, το σύγχρονο βιοκλιματικό κτήριο της Generali -που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε σύμφωνα με τους κανόνες πιστοποίησης αειφόρου ανάπτυξης του προγράμματος Leadership in Energy and Environmental Design (LEED)- ντύθηκε εορταστικά, μοιράζοντας χαρά στους εργαζόμενους και τους πολίτες της Αθήνας και συμμετέχοντας στον γιορτινό στολισμό της πόλης. Λευκά φώτα και λαμπερά χριστουγεννιάτικα στολίδια κάλυψαν τη πρόσοψη της Λεωφόρου Συγγρού και ένα αστέρι προσγειώθηκε στις σκάλες τις εισόδου. Χιονισμένα δέντρα, καρυοθραύστες και ένας στρατός από ξωτικά πλημμύρισαν τους χώρους των γραφείων, επαναφέροντας το ζεστό χαρμόσυνο κλίμα που τόσο είχε λείψει την περίοδο της πανδημίας.   

Η εταιρεία, που ξεχωρίζει για την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της και το φιλικό εργασιακό περιβάλλον, επιδιώκει σταθερά να συμμετέχει στη ζωή των ανθρώπων με τους οποίους συνδέεται και των κοινωνιών μέσα στις οποίες δραστηριοποιείται. Η μελέτη του στολισμού και η υλοποίησή του δεν σηματοδοτεί μόνο την ανάπτυξη του οργανισμού και την αισιοδοξία που αυτή επιφέρει, αλλά έρχεται να υπογραμμίσει τη δέσμευση της εταιρείας για την ενσωμάτωση των δεικτών ESG στη λειτουργία της, καθώς εφαρμόστηκαν ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών, συστήματα αυτοματισμού τελευταίας τεχνολογίας και ελέγχου της απόδοσης των εγκαταστάσεων, προκειμένου να αποφευχθεί η οποιαδήποτε ενεργειακή επιβάρυνση.

Το κλείσιμο της χρονιάς βρίσκει τον οργανισμό να πορεύεται με σταθερά και μελετημένα βήματα προς το μέλλον. Σε αυτόν τον σχεδιασμό που προστίθενται συνεχώς νέοι παράμετροι, η εταιρεία πορεύεται με πυξίδα το όραμά της να αποτελεί συνοδοιπόρο των ασφαλισμένων της και τις αξίες της που την καθιστούν εταιρικό πολίτη του κόσμου. Σήμερα, η Generali είναι έτοιμη να ηγηθεί μιας ουσιαστικής αλλαγής στον ασφαλιστικό χώρο, διαμορφώνοντας νέα πρότυπα και αλλάζοντας τη σημερινή εικόνα που έχουν οι πολίτες για την Ασφάλιση.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας