Διαμεσολαβούντες

Οι Ασφαλιστές των Σερρών γιορτάζουν την ημέρα του Ασφαλιστή

Με αφορμή την ημέρα του Ασφαλιστή ο Σύλλογος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Νομού Σερρών αποφάσισε να συνδράμει δύο φορείς της περιοχής, τις «Σερραίες Μανούλες» και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Σερρών.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Σύλλογος, με αφορμή την ημέρα, αναφέρονται τα εξής:

Εδώ και αρκετά χρόνια έχει καθιερωθεί στις 17 Σεπτεμβρίου μαζί με την εορτή της Πίστεως, Αγάπης, Ελπίδας και Σοφίας να εορτάζεται και η ημέρα του Ασφαλιστή, του ανθρώπου που στέκεται δίπλα στον συνάνθρωπο με αγάπη και πίστη προσδίδοντας την ελπίδα πως ότι και να συμβεί θα βρίσκεται πάντα δίπλα του σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Στα πλαίσια του εορτασμού της ημέρας του Ασφαλιστή είθισται ο Σύλλογος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Νομού Σερρών να προβαίνει σε χορηγία κάποιου συλλόγου του νομού.

Εφέτος, αποφασίσαμε να συνδράμουμε δύο, ιδιαίτερους φορείς της πόλης μας και του νομού. Τις «Σερραίες Μανούλες» και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Σερρών. Με βάση την αγάπη, αλλά και αρωγούς την ελπίδα και την πίστη, οι οργανώσεις αυτές με τη σοφία των δράσεών τους, υπερθεματίζουν σε αυτό που αποκαλείται ανθρώπινη αλληλεγγύη.

Χρόνια πολλά φίλοι και συνάδελφοι και ας μη ξεχνάμε ότι είμαστε ευεργέτες και προστάτες όλων των ανθρώπων που ακουμπούν πάνω μας σε οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή της ζωής τους.

Η Γενική Γραμματέας           Η Πρόεδρος

Γεωργία Καραμανλίδου      Εύα Πιένκος Ματάκου

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας