Διαμεσολαβούντες

Ασφαλιστική ημερίδα στις Σέρρες στις 28 Νοεμβρίου

Το Σωματείο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Νομού Σερρών, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 28 Νοεμβρίου 2022, στο Επιμελητήριο Σερρών, στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» στον 3ο όροφο και ώρα 18:00.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσαν η Πρόεδρος, κα Εύα Πιένκος -Ματάκου, και ο Γενικός Γραμματέας, κ. Νίκος Σαλούπης, καλούν όλα τα μέλη του Σωματείου αλλά και όσους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές επιθυμούν να εγγραφούν ή να λάβουν μέρος στην Ημερίδα αυτή, τονίζοντας:

«Θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε 5 ομιλητές που θα μας αναπτύξουν πολύ σημαντικά και επίκαιρα θέματα σχετικά με την επαγγελματική μας καθημερινότητα και εξέλιξη.

Φυσικά, θα έχουμε την δυνατότητα να θέσουμε σχετικές ερωτήσεις για θέματα που μας απασχολούν και να κάνουμε προσωπικές συζητήσεις με τους καλεσμένους μας.

Ο Σύλλογός μας καλεί, όχι μόνο τα μέλη του αλλά και κάθε συνάδελφο που αναζητά στήριξη μπροστά στις νέες εξελίξεις.

Κάποιοι συνάδελφοι ζήτησαν μάλιστα να έχουν μαζί τους και τους υπαλλήλους (γραμματείες) των γραφείων τους και φυσικά είναι ευπρόσδεκτοι και αυτοί.

Σας περιμένουμε όλους, να μην χάσει κανείς αυτή την ευκαιρία!!! Διαδώστε την είδηση σε κάθε νέο συνάδελφο ώστε να μην χάσει κανείς μια τέτοια ευκαιρία».

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Ασφαλιστική ημερίδα στις Σέρρες στις 28 Νοεμβρίου

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας