Την ΑΙΒ – Athens Insurance Brokers εμπιστεύθηκε η Διοργανώτρια ONDECK EVENTS του 1ου Olympic Yacht Show για την Αστική Ευθύνη και την Ασφάλιση Ευθύνης των Εκθετών της Διοργάνωσης, που πραγματοποιείται από την 1η έως τις 5 Οκτωβρίου στην Olympic Marine στο Λαύριο, μία από τις πιο καλά οργανωμένες μαρίνες της Μεσογείου.

Στο event συμμετέχουν oι κορυφαίες εταιρείες απ’ όλο το φάσμα του Yachting & Luxury Industry, τόσο στο χερσαίο όσο και στο πλωτό τμήμα, με περισσότερα από 60 stands και 80 πολυτελή σκάφη και αναμένεται να έχει πάνω από 4.000 επισκέπτες.

Το Olympic Yacht Show πρόκειται για τη μοναδική εκδήλωση με σαφή προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία Σκαφών Αναψυχής και στο στερέωμα που τα περιβάλλει.

Ο κ. Κωστής Ι. Αλφιέρης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Athens Insurance Brokers, δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την AΙB η ασφάλιση της έκθεσης και η εμπιστοσύνη που μας δείχνει το Olympic Yacht Show. Μετά από μία δύσκολη περίοδο απραξίας ανοίγουν οι εκθέσεις που αποτελούν βασικό τομέα προώθησης του Θαλάσσιου Τουρισμού στην Ελλάδα και η ΑΙΒ με επαγγελματισμό και αίσθημα ευθύνης θα ανταποκριθεί προς τους ασφαλισμένους»


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

  • Ετικέτες
  • AIB
Προηγούμενο άρθροΗ απάντηση της Insurance Europe για την Data Act
Επόμενο άρθροΞεκινάει το Run Greece από την Αλεξανδρούπολη με Μέγα Χορηγό την ERGO