Δύο Βήματα Μπροστά η Athens Insurance Brokers

1125

Σε συνέχεια της επιτυχημένης πορείας 40 χρόνων, η Athens Insurance Brokers εξελίσσεται και αναβαθμίζεται στα νέα δεδομένα της εποχής, παρουσιάζοντας το νέο της λογότυπο και εταιρικό site.

«Έπειτα από μία δημιουργική διαδικασία, προχωρήσαμε σε Rebranding, το οποίο μέσα από ένα ανανεωμένο και μοντέρνο λογότυπο, θέλει να προβάλλει την εμπειρία και τη δυναμική μας στην αγορά και στους πελάτες μας», αναφέρει ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κωστής Αλφιέρης, προσθέτωντας:

«Το νέο μας μήνυμα “Your Partner In Every Step” σέβεται την ιστορία μας και ταυτόχρονα αντικατοπτρίζει το όραμα και την προοπτική μας για το μέλλον, βασιζόμενο στις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας σε βάθος χρόνων.

Παράλληλα προχωρήσαμε στο σχεδιασμό του νέου μας Site το οποίο είναι live στο  “www.aib.gr”, δυναμικό και σύγχρονο, με κύριο στοιχείο την αμεσότητα επικοινωνίας και υπηρεσιών με συνοπτική παρουσίαση.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός του είναι βασισμένος στην κύρια φιλοσοφία της εταιρίας μας, που έχει στο επίκεντρο τον πελάτη και την προστασία του για κάθε τι που έχει αξία γι’ αυτόν.

Ελπίζουμε, και στοχεύουμε και στα επόμενα 40 χρόνια, με υπηρεσίες και λύσεις υψηλού επιπέδου να είμαστε σταθερά δίπλα στους πελάτες μας ακόμα πιο αποτελεσματικά, για να νιώθουν ασφαλείς κοντά μας!», επισημαίνει εν κατακλείδι ο κ. Αλφιέρης.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

  • Ετικέτες
  • AIB
Προηγούμενο άρθροΕνστάσεις από τους ασφαλιστές για τους Πίνακες Συνταξιοδοτικών Συστημάτων της EIOPA
Επόμενο άρθροΕυρωπαϊκή Πίστη: Εισάγει το Viva Wallet POS app στον Ασφαλιστικό Κλάδο