Εταιρείες

Η Affidea εξαγόρασε τη «Γενική Απεικονιστική»

Η Affidea Ελλάδος, μέλος του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού Ομίλου διαγνωστικών κέντρων, επεκτείνεται μέσω της εξαγοράς του εγνωσμένου διαγνωστικού κέντρου, με έδρα την Αθήνα, «Γενική Απεικονιστική».

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, για την Affidea, αυτή η εξαγορά αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο της επιτυχημένης στρατηγικής και επιχειρηματικής ανάπτυξής της. Με την προσθήκη του νέου διαγνωστικού κέντρου, συνεχίζεται η περαιτέρω επέκταση του δικτύου της Affidea στην Αττική, με στόχο την καλύτερη πρόσβαση των πολιτών σε υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας. Αυτή η κίνηση αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής του Ομίλου να διατηρήσει την Affidea ως τον πιο αξιόπιστο φορέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Η Γενική Απεικονιστική, που ιδρύθηκε από τον κ. Κυριάκο Στριγγάρη, Ακτινολόγο, υψηλού κύρους Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Επίτιμο Πρόεδρο της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1991 ως Διαγνωστικό κέντρο, παρέχοντας όλο το φάσμα των απεικονιστικών και βιοπαθολογικών εξετάσεων, με προσήλωση στην υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

Ο κ. Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, σχολίασε σχετικά με την τελευταία επένδυση της εταιρείας στην Ελλάδα: «Αυτή η εξέλιξη μας γεμίζει με υπερηφάνεια και χαρά. Η εξαγορά αποτελεί μέρος του στρατηγικού μας σχεδιασμού καθώς διευρύνει το πεδίο δράσης μας και αλλάζει τη δυναμική μας, επιτρέποντάς μας να εξυπηρετήσουμε μια νέα περιοχή της Αθήνας. Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε και να ενισχύσουμε περαιτέρω τη θέση μας, παραμένοντας ο πιο αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Ο Όμιλος Affidea λειτουργεί με γνώμονα την αξιοπιστία και τον σεβασμό στους ανθρώπους, που τον έχουν καταστήσει κέντρο αναφοράς σε όλη τη χώρα και σε όλες τις αγορές της Ευρώπης όπου δραστηριοποιούμαστε».

Ο Καθηγητής κ. Κυριάκος Στριγγάρης δήλωσε: «Είναι τιμή μας που γινόμαστε μέλος της οικογένειας Affidea. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας και να μοιραστούμε τις καλύτερες πρακτικές μας. Η μακροχρόνια εμπειρία και η δέσμευσή μας για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας θα ενσωματωθούν με επιτυχία στην προσφορά ενός αξιόπιστου και σύγχρονου οργανισμού, όπως η Affidea. Για εμάς, αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί μια νέα σελίδα στην οποία όλη η ομάδα είναι αφοσιωμένη με ενθουσιασμό».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας