Εταιρείες

Ευρωπαϊκή Πίστη: Silver Award για τον Ασφαλιστικό Γονέα στα Mobile Excellence Awards

Η Ευρωπαϊκή Πίστη απέσπασε ακόμα μία ψηφιακή διάκριση, αυτή τη φορά για το App του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας. Η Εταιρεία έλαβε το Silver βραβείο στην κατηγορία “Redesign / Relaunch”, στα “Mobile Excellence Awards 2023”, που διοργανώνονται από την Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η συγκεκριμένη διάκριση, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, προέκυψε έπειτα από αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής, λαμβάνοντας υπόψιν, τα εξής: Οφέλη για την εταιρεία, τον οργανισμό και τους εταίρους – συνεργάτες της (πχ. πελάτες, πολίτες, κλπ.), Καινοτομία και πρωτοτυπία της πρωτοβουλίας – έργου – εφαρμογής – υπηρεσίας, Σημασία για τον κλάδο, τα εξειδικευμένα στελέχη, τη δημόσια διοίκηση, την εθνική οικονομία και την κοινωνία, Μεθοδολογία και τρόπος υλοποίησης και αξιοποίησης του έργου / εφαρμογής / υπηρεσίας.

Με τη νέα βραβευμένη έκδοση της εφαρμογής του Ασφαλιστικού Γονέα ο χρήστης μπορεί:

  • Να προσθέσει την άυλη κάρτα του για δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
  • Να ενημερωθεί για το δίκτυο των 100 και πλέον επιχειρήσεων, στις οποίες μπορεί να κάνει τις αγορές του και να εξασφαλίσει την μείωση των ασφαλίστρων του.
  • Να βλέπει το ποσό επιστροφής ασφαλίστρων που κερδίζει, καθώς και το ιστορικό των αγορών του.
  • Να πληροφορείται για την τοποθεσία κάθε καταστήματος, αλλά και για τα πλησιέστερα στην περιοχή του καταστήματα.
  • Να ενημερώνεται για τις τρέχουσες προσφορές.
  • Να προσθέσει το ειδικό widget barcode για να έχει άμεση πρόσβαση στα ποσά επιστροφής και κάλυψης.

Για την Ευρωπαϊκή Πίστη η δημιουργία καινοτόμων ψηφιακών συστημάτων και υπηρεσιών αποτελούν μία επένδυση, η οποία έχει ως κύριο γνώμονα τη δημιουργία προστιθέμενης αξία στους Ασφαλισμένους της και αποδεικνύει πως είναι ένας Οργανισμός που αναπτύσσεται ραγδαία, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας