Εταιρείες

«Here for Good»: Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Hellas Direct

Με βασικό μήνυμα «Αλλάζουμε την ασφάλεια για τα καλά», βγήκε στον αέρα η νέα διαφημιστική καμπάνια της Hellas Direct.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η καμπάνια είναι ταυτισμένη με τον χαρακτήρα της εταιρείας: Γρήγορη, άμεση, σύγχρονη. Αναδεικνύει με περηφάνια όσα έκαναν την Hellas Direct να ξεχωρίζει αλλά και με αυτοσαρκασμό τις όχι και τόσο επιτυχημένες στιγμές της.

Το τηλεοπτικό σποτ της Hellas Direct αφηγείται την ιστορία της: Τα πρώτα της βήματα δέκα χρόνια πριν. Τη διάθεσή της να ακούσει πραγματικά τους ασφαλισμένους. Τη φιλοδοξία της να θέσει τα δικά της standards και να ανεβάσει τον πήχη, φέρνοντας αλλαγές στον κλάδο.

Δέκα χρόνια μετά, έχοντας πλέον περισσότερους από 500.000 ασφαλισμένους και παρουσία σε τρεις χώρες, η Hellas Direct υπενθυμίζει όσα πέτυχε: Ασφάλεια προσαρμοσμένη στις ανάγκες του οδηγού, αστραπιαία διαχείριση ζημιών, ομάδες με πάθος να δίνουν λύση στη δύσκολη στιγμή μέρα και νύχτα, συνεργασίες που εξασφαλίζουν αξιοπιστία και ταχύτητα.

Κλείνοντας την πρώτη δεκαετία λειτουργίας, η Hellas Direct αντλεί δύναμη από την ιστορία της και σχεδιάζει την επόμενη μέρα της. Η καμπάνια αποτυπώνει το πώς συνεχίζει η εταιρεία σήμερα, αντιμετωπίζοντας την κάθε πρόκληση σαν ένα νέο ξεκίνημα. Και στέλνοντας το μήνυμα πως είναι «εδώ για τα καλά».

Το δημιουργικό κομμάτι της καμπάνιας υπογράφει η inhouse ομάδα Marketing της Hellas Direct. Την παραγωγή της τηλεοπτικής καμπάνιας ανέλαβαν η Boo Productions και η The Magic Bus, ενώ τη νέα εταιρική ταυτότητα της εταιρείας σχεδίασε η Bob Studio.

«Here for Good»: Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Hellas Direct

Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας