Οικονομικά Μεγέθη

Brokers Union & Blue Aigaion: Συνολική παραγωγή – Ενοποιημένα αποτελέσματα 2022

Μια ακόμη παραγωγική χρονιά στέφθηκε με επιτυχία για τις Εταιρείες Brokers Union Α.Ε. Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων και την Blue Aigaion Insurance Solutions Μεσίτες Ασφαλίσεων, καθώς τα ενοποιημένα παραγωγικά τους αποτελέσματα για το έτος 2022 είναι 39.000.000 ευρώ (καθαρά ασφάλιστρα συν δικαίωμα), αυξημένα κατά 39% σε σχέση με τα παραγωγικά αποτελέσματα του προηγούμενου έτους 2021 και σύνθεση χαρτοφυλακίου 55/45 (Κλάδος Οχημάτων/ Λοιποί Κλάδοι).

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η Blue Aigaion Insurance Solutions Μεσίτες Ασφαλίσεων απορρόφησε, λόγω του Brexit, μέρος της συνολικής παραγωγής της Velos Insurance (μέλος του ομίλου των Εταιρειών με έδρα το Λονδίνο), η οποία ήταν τοποθετημένη στην Ευρώπη και ανέρχεται σε 7.500.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι η Velos Insurance διοικείται από τον κ. Στέφανο Βελλιάδη (Αντιπρόεδρος των Εταιρειών Brokers Union ΑΕ & Blue Aigaion ΑΕ) και την κα Dominique Βελλιάδη (Πρόεδρος της Blue Aigaion) και διαχειρίζεται επιπλέον της παραπάνω αναφερόμενης παραγωγής, ακόμα 4.500.000 ευρώ στην Ασφαλιστική αγορά εκτός Ευρώπης. Η παραγωγή αυτή είναι κατά κύριο λόγο Ναυτασφαλίσεις και Αστικές Ευθύνες Λιμένων & Μαρίνων, καθώς και Ασφαλίσεις Γενικής Αστικής Ευθύνης με υψηλά ασφαλιζόμενα όρια ευθύνης.

Brokers Union Πρακτορες

Η Brokers Union, τα τελευταία χρόνια, αναπτύσσει πανελλαδικά με υψηλούς ρυθμούς το δίκτυο συνεργατών της. Διευρύνει τις Ασφαλιστικές τις εργασίες σε όλους τους Κλάδους Ασφάλισης. Παρέχει στους συνεργάτες της, υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και λειτουργικές δομές που τους επιτρέπουν να ασκούν απρόσκοπτα την παραγωγική τους δραστηριότητα. Η καθοδήγηση του κ. Βελλιάδη Νικόλαου και η συνεργασία μεταξύ των κ.κ Στέφανου Βελλιάδη (Αντιπρόεδρο των Εταιριών Brokers Union ΑΕ & Blue Aigaion ΑΕ), Dominique Βελλιάδη (Πρόεδρο της Blue Aigaion) και Φώτη Καλαμπαλίκη    

(Διευθύνων Σύμβουλο της Brokers Union ΑΕ & μέλος του Δ.Σ. της Blue Aigaion ΑΕ), με την αξιόλογη Διοικητική του Ομάδα, είναι ουσιαστική και αποτελεσματική, δημιουργώντας για τις Εταιρείες την δυναμική πορεία προς την κορυφή, όπως έχει σχεδιαστεί στο business plan που έχει παρουσιαστεί.

Brokers Union & Blue Aigaion: Συνολική παραγωγή - Ενοποιημένα αποτελέσματα 2022

Η Blue Aigaion, σε συνεργασία με Ασφαλιστικούς Οίκους στην Ευρώπη, παρέχει για το δίκτυο των Ασφαλιστικών διαμεσολαβούντων της, σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, καθώς διαθέτει υπηρεσίες, ευελιξία και αμεσότητα στην τοποθέτηση των Ασφαλιστικών εργασιών τους.

Οι Εταιρείες του Ομίλου, παρόλες τις αλλαγές των τελευταίων ετών, στην Ασφαλιστική αγορά, αναπτύσσονται, όχι μόνο παραγωγικά, αλλά και με δομές και λειτουργίες που σκοπό τους έχουν την ακόμα πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των συνεργατών τους. Η Διοίκηση των Εταιρειών δίνει μεγάλη έμφαση στη διευκόλυνση της καθημερινότητας των συνεργαζόμενων Ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, στην ποιότητα των υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους τους καθώς και στην εκπαίδευση τους σε όλους τους Κλάδους Ασφάλισης. Καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, σχεδιάζεται και υλοποιείται εκπαιδευτικό πλάνο με παρουσιάσεις ασφαλιστικών προγραμμάτων των Ασφαλιστικών εταιριών καθώς και σεμινάρια θεματολογίας σχετική με την Ασφαλιστική διαμεσολάβηση, όπως τεχνικές πωλήσεων, υπερνίκηση αντιρρήσεων κ.α.

Επιπλέον, η Διοίκηση των Εταιρειών, πέραν των αμοιβών, των παροχών (Ομαδικό ασφαλιστήριο συνεργατών) και των bonus της κατ’ έτους Εμπορικής Πολιτικής που αποδίδει στους συνεργάτες της, διοργανώνει ετήσιο Διαγωνισμό Πωλήσεων με ανταμοιβή ταξίδι στο εξωτερικό, όπου για το 2023, η Διοίκηση επέλεξε ως προορισμό τη «Βασίλισσα του Δούναβη», την αριστοκρατική πόλη της Βουδαπέστης.

Τα αποτελέσματα της παραγωγικής χρονιάς 2022, αντικατοπτρίζουν, πέραν των υπολοίπων, το όραμα και τις αξίες της Διοίκησης των Εταιρειών, τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί αμφίδρομα με το δίκτυο των συνεργατών της, καθώς επίσης και τη σύνεση, την εργατικότητα και την ομαδικότητα του Διοικητικού Προσωπικού των Εταιρειών. Για μια ακόμη φορά, η Διοίκηση τους ευχαριστεί θερμά για την αποτελεσματικότητά τους, καθώς πιστεύει πως το ανθρώπινο δυναμικό είναι αυτό που κάνει τα αποτελέσματα να είναι θετικά και όλοι μαζί να οδηγούν τον Όμιλο στην κορυφή.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας